Campania Dr Mouse ajuta copiii abandonaţi - VIDEO

1 49766 original jpg jpeg

Astăzi, redacţia noastră l-a primit în vizită pe Dr. Mouse! Simpaticul personaj al colecţiei lansate de Kinder Surprise ne-a întrebat deunăzi dacă avem jucării pe care le-am putea dona copiilor din căminele Crucii Roşii

Ne-am mobilizat şi am strâns un rucsac maaaaaare,plin cu jucării.

Dr. House le-a consultat,le-a „vindecat” şi ne-a promis că jucăriile şi 100 de ouă Kinder vor ajunge la copii. De aici,şoricelul a plecat mai departe să strângă jucării pentru a bucura cât mai mulţi copii orfani.

Dacă vrei să beneficiezi şi tu de serviciile Dr. Mouse şi a echipei sale sale de experţi formată din Asistenta Babe,Dentistul,Buşeală,Yogi,Asistenta Dulcineea,Chirurgul,Bolnăviorul,Superior de la Prim Ajutor,trebuie să ştie că aceştia pot fi găsiţi în interiorul ouălelor Kinder Surprise,gata de intervenţie!

Simpaticele personaje ale colecţiei Mouse Doctors au prins viaţă pe platforma online www.povesteakindersurprise.ro,creată sub forma unei cărţi digitale pentru copii. Presărată din belşug cu ilustraţii,grafică 3D şi animaţie pe măsură,platforma adaugă o nouă pagină de poveste la fiecare lansare a unei noi colecţii Kinder Surprise.

Jocurile interactive şi concursurile special pregătite în jurul fiecarei colecţii îi introduc pe curioşi în lumea fascinantă a primului ou de ciocolată cu surprize.

VIDEO