Cum să nu duci acasă stresul de la serviciu

1 47663 original jpg jpeg

Criză, facturi, stres nemăsurat la serviciu... Faptul că orice ai face tot îţi zboară gândul la locul de muncă te face să nu te mai poţi bucura de viaţa de familie. Iată cum poţi păcăli stresul! Relaxează-te la o plimbare

Ai ieşit de la serviciu şi te îndrepţi cu viteză spre casă ca să pregăteşti cina şi să verifici lecţiile copiilor? Aşa face toată lumea,dar nu este chiar cel mai indicat lucru.

Mersul pe jos este cel mai bun remediu antistres. Aşadar,uită de maşină sau de autobuz şi parcurge o parte din drumul spre casă pe jos. Dar nu în viteză! Fă-ţi timp să priveşti vitrinele,intră într-un magazin ori plimbă-te prin parc. Petrece seara cu prietenele

Dacă nu ai ceva urgent de făcut acasă,poţi petrece o oră în compania prietenelor tale,la o cafea. Nimic nu te binedispune mai mult decât asta. Puteţi discuta despre orice,dar nu despre problemele de la serviciu:sunt interzise!

Ai ajuns acasă şi vrei să mai lucrezi ceva? Ziua ta de lucru s-a terminat când ai plecat de la birou. Acum e vremea să povesteşti cu soţul şi să afli ce-au mai făcut copiii.

Strânge-i pe toţi la masă şi profită de ocazie ca să schimbaţi impresii. Vei vedea cum uiţi instantaneu de problemele de la serviciu.

Te poţi uita la un film

Uită-te la un film,citeşte ceva sau ascultă muzică. Nimic mai bun pentru a te pregăti pentru ziua care urmează şi pentru a te relaxa înainte de a merge la culcare. O baie caldă are acelaşi efect.