Iată cum poţi să îndepărtezi rutina din familie!

1 66530 original jpg jpeg

Nu-i aşa că te aşteptai să fie un articol despre viaţa de cuplu? Ei bine, rutina nu ţine strict doar de relaţiile cu soţul tău. Plictiseala intervine şi în familie, astfel că nu o dată părinţii şi copii se trezesc legaţi doar de legăturile de familie. Iată cum puteţi să vă distraţi în familie!

Cina în familie,prilej de distracţie

Banala cină în familie se desfăşoară la fel în fiecare seară... Ce-ai zice să schimbi puţin registrul şi să faci mici schimbări de mari efect? De exemplu,chiar dacă este miercuri şi v-aţi obişnuit să mâncaţi în bucătărie,poţi să le propui celor dragi să vă uitaţi la un film şi să savuraţi ceva de-ale gurii pe canapeaua din sufragerie. O comedie vă va dispune şi vă va apropia ca prin minune. De asemenea,ce-ai zice să transformi vorba „la masă nu se vorbeşte” în „la masă nu vorbim despre lucruri stresante sau enervante,cum ar fi notele proaste,plata facturilor şi alte asemenea,ci despre evenimente şi lucrurile care au mers bine în timpul zilei?”. Nu strică să încerci şi o altă abordare...

Un concediu supus la vot

Ce-i drept,gusturile diferă în funcţie de vârstă. Dar dacă te vei ţine băţoasă în faţa copilului şi al soţului,încercând mereu să-ţi impui punctul de vedere,nu vei reuşi decât să-i îndepărtezi de tine. Aşa că atunci când stabiliţi unde veţi merge în concediu sau ce veţi face la sfârşit de săptămână,încearcă să surprinzi câte puţin din gusturile fiecăruia. Sau vă împărţiţi pe zile astfel încât să acoperi şi nevoile celorlalţi.

Mergeţi la cumpărături

Îi poţi lua pe cei dragi la o „sesiune de cumpărături în familie”. Profită de aceste momente ca să vezi ce gusturi au copii la îmbrăcăminte şi încearcă să nu le impui stilul vestimentar. Glumeşte cu cei dragi,fă-i să simtă ce bucuroasă eşti să-i ai alături şi te poţi folosi de trucuri ca să le trezeşti buna dispoziţie. Poţi încerca să te strâmbi când probezi o bluză care nu-ţi place sau să încerci anumite haine care ştii că-ţi stau caraghios. Astfel vei aduce zâmbetul e chipul lor şi-i vei face să preţuiască timpul petrecut împreună.

Fii aproape de ei

De câte ori ai coborât în ultima perioadă din statutul de „om mare” şi te-ai jucat cot la cot cu cei mici sau te-ai pus în pielea adolescentului tău? În caz că răspunsul nu are prea multe variante fericite,nu te opreşte nimeni să încerci să intri pe furiş în sufletul acestora. Plimbă-te prin parc cu ei,află ce necazuri şi griji mai au şi încearcă să-i sfătuieşti de parcă le-ai fi cea mai bună prietenă.



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg