Tipuri de părinţi care îi exasperează pe profesori

Fiecare profesor își iubește elevii și pe părinții care îi susțin, dar nu se poate nega că unii părinți pot fi dificili în relaţia cu şcoala.

image

Predarea nu înseamnă doar modelarea minții tinerilor. În spatele fiecărui copil, există părinți care vin cu propriile aşteptări şi principii de viaţă. Cei mai mulţi fac eforturi să susțină profesorii, dar cu unii devine greu de colaborat din punctul de vedere al profesorilor care trebuie să-şi păstreze calmul. Iată cinci tipuri de părinți care îi înnebunesc pur şi simplu pe profesori!

Părintele care se crede cel mai bun prieten al copilului său

Majoritatea părinților sunt de acord că educarea copiilor înseamnă crearea de limite. Nu poți fi prietenul propriului copil şi trebuie să fii adultul responsabil. Din păcate, nu toată lumea vede acest lucru și uneori poate fi destul de greu să-ți dai seama cine este adultul și cine este copilul atunci când întâlnești o familie. Acesta este părintele care crede că micile farse și comentarii pe care le face copilul lor sunt amuzante. Știi vechea zicală „aşchia nu sare departe de copac”?

Tipul „Ai greșit cu copilul meu!”

Fiecare părinte știe că nimeni nu este perfect, deci nici copilul său, dar unii părinţi sunt de părere că al lor este foarte inteligent. Într-o dispută sau neînţelegere dintre copil şi profesor, vor lua mereu partea puiului lor. Sunt de părere că el ar trebui să-şi exprime fiecare gând care îi vine în minte, indiferent pe cine ar putea răni. Sunt de acord chiar şi cu ideea că al lor n-ar trebui să facă tot ce i se cere, pentru că, uneori, este ceva sub nivelul său de inteligență, deci insuficient de provocator pentru a merita să se deranjeze.

Te-ar mai putea interesa: Simți că copilul tău este plictisit de programa școlară? Iată ce poți să faci pentru a-l stimula

Părintele fulg de nea

Acest părinte crede că odrala lui este unică și specială, deci ar trebui să fie tratată ca atare. El poate solicita privilegii suplimentare pentru copilul lor, crezând că are dreptul la ele.Ar face orice să-și împacheteze copilul în folie de protecţie pentru ca nimic să nu-l supere. Și dacă există o misiune pe care o consideră prea dificilă pentru cel mic, se vor implica să-l menajeze.

Vezi si: Cum este cunoscută Prințesa Charlotte printre colegii de școală. „Se comportă ca un băiețel‟

Părintele care îşi vede copilul perfect

Cei mai mulţi părinţi ştiu cum sunt copiii lor, dar unii se comportă de parcă nu i-ar fi întâlnit niciodată. Aceștia sunt părinții șocați să afle că al lor este ceva mai puțin decât perfecţiunea întruchipată. A deranjat cursurile sau a spus o vorbă urâtă? Sigur nu a fost copilul său.

FOTO: Shutterstock



Recente

Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg