VIDEO: Uită de complexe în dormitor!

1 73423 original jpg jpeg

Se spune că nu cunoşti un om chiar dacă stai alături de el toată viaţa. Şi totuşi, poţi să descoperi anumite gesturi şi cuvinte atent ticluite care pot trezi simţurile fiecărui bărbat. A, şi lasă la uşa dormitorului toate temerele şi frustrările! Dormitorul este locul în care te dăruieşti celui drag şi te simţi bine.

 Pregăteşte momentul 

Înainte să ajungeţi acasă,trimite-i soţului tău câteva sms-uri excitante pe parcursul zilei şi exprimă-ţi sentimentele în anticiparea nopţii ce va urma. Când vine acasă,este bine să te găsească într-o lenjerie sexy.

Exprimă-ţi dorinţele

Dacă te simţi incomodă în timpul actului sexual,spune-i asta partenerului tău. N-are de unde să ştie ce te jenează. Dacă se simte crispat din cauza asta,transmite-i dorinţele tale prin priviri şi gesturi tandre.

Complimentează omul iubit

Chiar dacă are o imagine de „dur”,bărbatul tânjeşte după complimente,la fel ca noi. Laudă-l,încurajează-l să facă ce-ţi place şi nu uita să fii şi tu tandră cu el.

Ghidează-l

În momentele intime,pune-i mâinile în părţile cheie,fără a încerca să conduci operaţiunea. Acest lucru îi va arăta că-ţi place ceea ce face. Corpul tău este un teritoriu necunoscut,pe care îl explorează fără hartă. Fiecare femeie e diferită,aşa că nişte indicaţii n-ar strica.

Preia iniţiativa

Nimic nu e mai rău decât un partener sexual pasiv,care stă şi aşteaptă să se termine mai repede totul. A face dragoste este treaba amândurora,fiecare aveţi un rol,aşa că să înceapă jocul!

Acceptă-te cu bune şi cu rele

Dorinţa este stimulată prin vedere,aşa că rezervă-ţi timp să-i cunoşti corpul celui de lângă tine şi să-l apreciezi. În plus,uită de celulită,riduri şi de toate defectele fizice pe care le ai. În acel moment,partenerul tău nu se va gândi la ele,aşa că lasă plăcerea să te cuprindă. Ceea ce va observa,în schimb,este faptul că n-ai încredere în tine sau că eşti prea închistată. Încrederea în corpul tău se vede în pat. Aşa că lasă-te purtată de val şi de complexele care îţi înveninează viaţa.