Carne de vită cu legume

1 53432 original jpg jpeg

Ingrediente:400 g carne de vită, 1 ceapă,1 dovlecel, 1/2 ardei gras,2-3 căţei de usturoi, 4 roşii în bulion,1 roşie proaspătă,300 g tagliatelle verzi (cu spanac),40 g unt, 2 linguri ulei,busuioc uscat, cimbru uscatsau verde, sare, piper

Cum se prepară

1 Se fierb pastele al dente în apă cu sare,se scurg şi se păstrează calde.

2 Se taie carnea bucăţi potrivite şi se prăjesc în ulei ­bine încins,pe toate părţile,apoi se scot deoparte. În grăsimea rămasă,se căleşte ceapa tocată,apoi se adaugă ardeiul tăiat cubuleţe,dovlecelul feliat şi se lasă să se călească în continuare,circa 15 minute,adăugând şi puţină apă.

3 Se pune din nou carnea în tigaie,se adaugă roşiile în bulion tăiate bucăţi,se condimentează,după gust,cu usturoiul zdrobit,busuioc,cimbru,sare şi piper. Se lasă să mai fiarbă 10-15 minute,apoi se transferă totul pe un platou.

4 Se servesc garnisite cu pastele „trase” în unt încins şi cu o floare din roşie,tăiată cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit sub formă de trandafir.



Recente

Procesul creativ de la idee la un parfum unic jpg
Tradiții și tendințe în aranjamentele de flori pentru Ziua Îndrăgostiților jpg
Cannelloni umpluti  Sursa foto shutterstock 590881370 jpg
Cremsnit cu frisca  Sursa foto shutterstock 1063592393 jpg
shutterstock 635432609 jpg
ustensile bucătărie  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2470101607 jpg
Paste cu pui si ciuperci  Sursa foto shutterstock 2228548909 jpg
Infuzie slabit  Sursa foto shutterstock 2503383545 jpg
Iisus  foto   Shutterstock jpg
megahn si harry jpg
shutterstock 1780811849 jpg
shutterstock 96238280 jpg
Gripa sezoniera  3 simptome care te trimit la camera de garda  Sursa foto shutterstock 2086092904 jpg
Briose cu crema de vanilie si fistic  Sursa foto shutterstock 190481408 jpg
pyjamas jpg
Exercitii de Pilates la perete  Sursa foto shutterstock 2439190907 jpg
Omleta cu spanac si fasole verde  Sursa foto shutterstock 1305046762 jpg
toaletă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 528917929 jpg