Ciorbă deasă cu legume

1 55779 original jpg jpeg

Ingrediente: 2 cartofi, 1 morcov, 1 conopidă,1 ţelină mică,1 rădăcină pătrunjel,1 fir de praz (partea albă),1 ardei gras verde,1 legătură mărar verde,1 legătură pătrunjel verde, 3 linguri ulei, 500 ml borş de casă, sare, piper

Cum se prepară:

1. Se curăţă legumele,se spală şi se ­taie după preferinţă (fe­liuţe,cuburi,rondele,bucheţele). Se călesc în uleiul încins şi 100 ml de apă,până se înmoaie.

2. Se acoperă legumele cu 3-4 litri de apă caldă,se adaugă puţină sare şi se ­lasă la fiert,acoperite cu capac,la foc mic,circa 15-20 de minute. Se adaugă verdeaţa tocată mărunt,se potriveşte gustul de sare şi piper şi se fierb în continuare 10 minute.

3. Se acreşte cu borşul fiert şi spumuit separat şi după 2-3 clocote se ia de pe foc. Se serveşte cu pătrunjel verde deasupra.



Recente

imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg