Ciorbă deasă cu legume

1 55779 original jpg jpeg

Ingrediente: 2 cartofi, 1 morcov, 1 conopidă,1 ţelină mică,1 rădăcină pătrunjel,1 fir de praz (partea albă),1 ardei gras verde,1 legătură mărar verde,1 legătură pătrunjel verde, 3 linguri ulei, 500 ml borş de casă, sare, piper

Cum se prepară:

1. Se curăţă legumele,se spală şi se ­taie după preferinţă (fe­liuţe,cuburi,rondele,bucheţele). Se călesc în uleiul încins şi 100 ml de apă,până se înmoaie.

2. Se acoperă legumele cu 3-4 litri de apă caldă,se adaugă puţină sare şi se ­lasă la fiert,acoperite cu capac,la foc mic,circa 15-20 de minute. Se adaugă verdeaţa tocată mărunt,se potriveşte gustul de sare şi piper şi se fierb în continuare 10 minute.

3. Se acreşte cu borşul fiert şi spumuit separat şi după 2-3 clocote se ia de pe foc. Se serveşte cu pătrunjel verde deasupra.



Recente

Biscuiti cu cocos si crema de caramel  Sursa foto shutterstock 1315504178 jpg
clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg
shutterstock 492832387 jpg
curatenie   shutterstock 2087041777 jpg