Cod la cuptor pe pat de lămâie
Uşor şi rapid de preparat– codul la cuptor are un gust delicat şi te ajută să îţi menţii silueta.
Dificultate mediePreparare 50’4 porţii
4 fileuri cod
sare
piper
2 linguri ulei
2 lămâi
2-3 căţei de usturoi mărunţiti
4-5 boabe piper cayenne
1 foaie de dafin
2-3 fire leuştean
cartofi natur
salată verde
Mod de preparare
Speli fileurile de cod, le ştergi cu un şerveţel şi le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Într-o tavă unsă cu ulei, pui lămâile tăiate feliuţe, usturoiul şi aşezi peştele. Presari boabele de piper şi foaia de dafin mărunţită. Dai tava la cuptorul încins 20 de minute. Serveşti decorat, dacă vrei, cu leuştean şi alături de cartofi natur şi de salată verde.