Cotlet de porc cu varză călită

1 67789 original jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unui preparat cu varză murată, reţeta aceasta poate fi exact ceea ce ai nevoie.

Ingrediente

3 cotlete de porc

ulei

1 ceapă

1ardei gras verde

1 ardei gras roşu

1 varză murată

1-2 linguri bulion

2 căni apă

foi dafin

piper

pătrunjel

ardei iute

Preparare

1. Speli şi feliezi cotletele de porc,apoi le rumeneşti în ulei. Scoţi bucăţile de carne şi le dai deoparte. Cureţi şi mărunţeşti ceapa,ardeii şi căleşti totul în uleiul rămas de la cotlete. Toci varza şi o adaugi peste legume,alături de bulion,piper,dafin.

2. Peste câteva minute,timp în care varza şi-a lăsat puţină zeamă,pui bucăţile de carne şi apă. Laşi totul la foc mic,cu un capac deasupra. Amesteci frecvent,pentru a nu se prinde varza de fundul vasului. După ce este bine pătrunsă,stingi focul. Serveşti cu ardei iute şi pătrunjel tocat.