Friptură de pui aromatizată

1 58702 original jpg jpeg

Ai nevoie de: 700 g piept de pui,3 linguri ulei de măsline,100 ml vin alb sec,100 ml supă de legume strecurată,1 ardei gras roşu,1 morcov mare, 2 căţei de usturoi, ierburi aromate (rozmarin, salvie, măghiran), frunze de busuioc, sare,piper.

Cum se prepară:

1 Se spală carnea,se taie bucăţi,se condimentează cu sare şi piper,după gust,şi se aşază într-un vas termorezistent.

2 Se curăţă ardeiul şi morcovul,se taie felii sau bucăţi,după preferinţă,şi se pun printre bucăţile de carne.

3 Se mai adaugă căţeii de usturoi zdrobiţi sau feliaţi,ierburi aromate,­după gust,şi se stropesc cu ulei. Se adaugă supa de legume,vinul şi se pune vasul la cuptor pentru circa30-40 de minute. Se serveşte caldă,decorată cu frunze verzi de busuioc.



Recente

Cum sa selectezi telefoanele mobile pentru fotografii uimitoare ghid complet jpg
a bathing ape ss25 cele mai tari lansari de streetwear (1) jpg
Biscuiti cu cocos si crema de caramel  Sursa foto shutterstock 1315504178 jpg
clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg