Găteşte ca Meghan Markle banana bread! În reţeta ei, spune Harry, „nu sunt niciodată prea multe banane‟

1 shutterstock 1911933976 jpg jpeg

Anul trecut, în perioadele de izolare, cuptoarele au pornit şi cu greu s-au mai oprit. Mulţi au învăţat să gătească, alţii şi-au perfecţionat abilităţile culinare. Printre reţetele cel mai des pregătite în acest timp se numără banana bread, un fel de pandişpan cu banane, cu care fosta Ducesă de Sussex, Meghan Markle, l-a impresionat pe Prinţul Harry şi nu doar pe el. Care este metoda ei de preparare a acestui desert simplu?

Reţelele de socializare au „mirosit‟ tot anul trecut a cozonaci, checuri, plăcinte, cornuri, tarte şi prăjituri care de care mai pufoase şi apetisante. A fost ca un concurs de fotografii cu aluaturi crescute în cuptor, unde ingredientul-cheie a fost drojdia. Febra aluaturilor este posibil s-o fi cuprins şi pe Meghan Markle, care era deja specializată în prepararea desertului-vedetă banana bread, pâine cu banană, care a fost subiectul multor şedinţe foto în bucătăriile din toată lumea. Este vorba despre o prăjitură accesibilă, uşor de făcut şi eficientă, pentru că te ajută să scapi de bananele foarte coapte, pe care nu le mai mănâncă nimeni, într-un mod inedit şi delicios.

Hellomagazine.com spune că mama Meghan adoră să facă pâine cu fructată, în care adaugă o mulţime de banane plus două ingrediente suplimentare.

În 2018, când se afla în turneu regal, în Australia, cu soţul ei, Meghan şi-a luat propria pâine cu banane la un picnic, alături de o familie de fermieri din Dubbo, lângă Sydney. Cuplul s-a alăturat familiei Woodley, iar Meghan i-a servit pe toţi cu această prăjitură de casă. Corespondenta Daily Mail Rebecca English a dezvăluit că desertul ei conţinea ingrediente nemaivăzute în altă parte.

Cele două ingrediente secrete din desertul lui Meghan

Elaine Woodley, de la ferma Mountain View, a declarat pentru Daily Mail că au „fost atât de surprinşi, dar a fost incredibil de drăguţ din partea ei. A făcut-o (n.r. banana bread) aseară, când a ştiut că vine într-o casă de familie‟. La rândul ei, fiica Benita a dezvăluit: „Ea (ducesa de Sussex) a spus că, dacă te duci în casa cuiva, aduci mereu ceva şi aşa a făcut. Era îngrijorată că a pus prea multe banane în ea, dar Ducele a spus că nu sunt niciodată prea multe banane în banana bread‟. Pe lângă o mulţime de banane, Meghan adaugă în prăjitură chipsuri de ciocolată şi ghimbir.

Care este reţeta secretă

Meghan nu şi-a dezvăluit reţeta exactă pentru pâinea cu banane, aşa că, dacă vrei să o reproduci, adaugă pur şi simplu chipsuri de ciocolată neagră şi ghimbir cristalizat, tocat mărunt – aproximativ o jumătate de cană din fiecare, în funcţie de gustul tău.

Truc: pentru a te asigura că chipsurile de ciocolată nu se topesc, dă-le pri făină înainte de a le adăuga în amestecul de aluat.

@Shutterstock



Recente

O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg