Găteşte ca Meghan Markle banana bread! În reţeta ei, spune Harry, „nu sunt niciodată prea multe banane‟

1 shutterstock 1911933976 jpg jpeg

Anul trecut, în perioadele de izolare, cuptoarele au pornit şi cu greu s-au mai oprit. Mulţi au învăţat să gătească, alţii şi-au perfecţionat abilităţile culinare. Printre reţetele cel mai des pregătite în acest timp se numără banana bread, un fel de pandişpan cu banane, cu care fosta Ducesă de Sussex, Meghan Markle, l-a impresionat pe Prinţul Harry şi nu doar pe el. Care este metoda ei de preparare a acestui desert simplu?

Reţelele de socializare au „mirosit‟ tot anul trecut a cozonaci, checuri, plăcinte, cornuri, tarte şi prăjituri care de care mai pufoase şi apetisante. A fost ca un concurs de fotografii cu aluaturi crescute în cuptor, unde ingredientul-cheie a fost drojdia. Febra aluaturilor este posibil s-o fi cuprins şi pe Meghan Markle, care era deja specializată în prepararea desertului-vedetă banana bread, pâine cu banană, care a fost subiectul multor şedinţe foto în bucătăriile din toată lumea. Este vorba despre o prăjitură accesibilă, uşor de făcut şi eficientă, pentru că te ajută să scapi de bananele foarte coapte, pe care nu le mai mănâncă nimeni, într-un mod inedit şi delicios.

Hellomagazine.com spune că mama Meghan adoră să facă pâine cu fructată, în care adaugă o mulţime de banane plus două ingrediente suplimentare.

stanga
dreapta
2 shutterstock 1558670393 jpg jpeg

În 2018, când se afla în turneu regal, în Australia, cu soţul ei, Meghan şi-a luat propria pâine cu banane la un picnic, alături de o familie de fermieri din Dubbo, lângă Sydney. Cuplul s-a alăturat familiei Woodley, iar Meghan i-a servit pe toţi cu această prăjitură de casă. Corespondenta Daily Mail Rebecca English a dezvăluit că desertul ei conţinea ingrediente nemaivăzute în altă parte.

Cele două ingrediente secrete din desertul lui Meghan

Elaine Woodley, de la ferma Mountain View, a declarat pentru Daily Mail că au „fost atât de surprinşi, dar a fost incredibil de drăguţ din partea ei. A făcut-o (n.r. banana bread) aseară, când a ştiut că vine într-o casă de familie‟. La rândul ei, fiica Benita a dezvăluit: „Ea (ducesa de Sussex) a spus că, dacă te duci în casa cuiva, aduci mereu ceva şi aşa a făcut. Era îngrijorată că a pus prea multe banane în ea, dar Ducele a spus că nu sunt niciodată prea multe banane în banana bread‟. Pe lângă o mulţime de banane, Meghan adaugă în prăjitură chipsuri de ciocolată şi ghimbir.

Care este reţeta secretă

Meghan nu şi-a dezvăluit reţeta exactă pentru pâinea cu banane, aşa că, dacă vrei să o reproduci, adaugă pur şi simplu chipsuri de ciocolată neagră şi ghimbir cristalizat, tocat mărunt – aproximativ o jumătate de cană din fiecare, în funcţie de gustul tău.

Truc: pentru a te asigura că chipsurile de ciocolată nu se topesc, dă-le pri făină înainte de a le adăuga în amestecul de aluat.

@Shutterstock