Şniţel umplut cu spanac

1 53919 original jpg jpeg

Ingrediente:4 bucăţi piept de pui dezosat, 300 g spanac, 2 linguri smântână groasă, 50 g telemea de oi ,sare, piper.

Pentru crusta de şniţel:2 ouă,2 linguri făină,3 linguri pesmet,ulei pentru prăjitCum se prepară:

1 Se bate carnea uşor cu ciocanul de şniţele,având grijă să nu se subţieze prea ­tare sau să se rupă. Se condimentează cu sare şi piper,după gust,şi se lasă la rece circa 20 de minute,ca să se

frăgezească.

2 Între timp,se opăreşte spanacul în apă cu o linguriţă de sare,se ­scurge bine şi se ­taie şuviţe. Se amestecă cu telemeaua rasă şi cu smântâna.

3 Se umple fiecare felie de carne cu spanac,se pliază,având grijă să nu iasă umplutura pe ­dinafară.

4 Se trec ­sniţelele prin făină,ou ­bătut,pesmet şi se prăjesc în ulei ­bine încins,până se rumenesc frumos. Se servesc calde,cu diferite garnituri sau cu salate.



Recente

Cum sa selectezi telefoanele mobile pentru fotografii uimitoare ghid complet jpg
a bathing ape ss25 cele mai tari lansari de streetwear (1) jpg
Biscuiti cu cocos si crema de caramel  Sursa foto shutterstock 1315504178 jpg
clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg