Supă de primăvară

1 53439 original jpg jpeg

Ingrediente: 500 g cartofi,1 broccoli mic,2 fire de praz (partea albă),2-3 cepe verzi,1 legătură de leurdă,30 g margarină,1 lingură ulei,pătrunjel verde,mărar verde,sare,piper,crutoane pentru garnitură.

Cum se prepară:

1 Se taie prazul şi ceapa verde bucăţi de 1 cm şi se călesc în margarină amestecată cu ulei. Se sting cu doi litri de apă fierbinte şi se fierb circa 5 minute.

2 Se adaugă cartofii şi se continuă fierberea încă 20 de minute,până când sunt bine pătrunşi. După 10 minute,se adaugă şi broccoli desfăcut bucheţele.

3 Se ia vasul de pe foc şi se strecoară legumele. Se adaugă leurda,pătrunjelul şi mărarul tocate. Se mixează cu blenderul până se transformă înpiure.

4 Se diluează cu zeama în care au fiert legumele până la consistenţa dorită,se condimentează cu sare şi piper,după gust,şi se lasă să mai dea în ­1-2 clocote. Se serveşte fierbinte,cu crutoane prăjite în cuptor.



Recente

clickpentrufemei ro imam kurniawan qoGdi3R3ekQ unsplash jpg
pexels heyho 6585753 jpg
Chiftele cu spanac  Sursa foto shutterstock 2025214406 jpg
shutterstock 2452382063 jpg
shutterstock 2277522461 (1) jpg
Mulțumim, Daniela, Emilia și Marian! (2) jpg
Beneficiile utilizării unui cap de manechin cu păr natural pentru practica de hairstyling jpg
Ce instrumente nu ar trebui să lipsească din trusa unui tehnician de unghii jpg
Cornuri in doua culori  Sursa foto shutterstock 31163509 jpg
Clatite cu branza si spanac  Sursa foto shutterstock 1415857712 jpg
2148845995 jpg
Organizarea meselor zilnice pentru femeia modernă cum să folosești eficient lada frigorifică jpeg
Prajtura cu nuca de cocos  Sursa foto shutterstock 1928203232 jpg
Budinca de orez cu peste  Sursa foto shutterstock 480607888 jpg
shutterstock 256424824 jpg
shutterstock 1379805665 jpg
Guguluf cu gem  Sursa foto shutterstock 2504637363 jpg
shutterstock 492832387 jpg
curatenie   shutterstock 2087041777 jpg
shutterstock 551226070 jpg