Supă rece de legume. Alternativa la preparatele grele de la mesele principale
În zilele în care ai poftă de ceva diferit în locul unei salate, ai putea pune în practică o reţetă de supa rece de legume. Îţi arătăm cum s-o prepari!
Supa rece are şanse mari să devină preferata ta în următoarele luni. Este hidratantă, răcoritoare, hrănitoare și plină de vitamine şi minerale. Adesea, aroma supei se îmbunătățește după o zi sau două în frigider, așa că este genul de preparat pe care îl poți face înaintea unei mese cu familia extinsă sau prietenii.
Ingrediente pentru cinci porţii
3 cepe verzi
6 ridichi
3 castraveți mici
3 cartofi fierți
4 ouă fierte
mărar
sare
800 ml kefir
500 ml apă minerală
Te-ar mai putea interesa: Supă de brânză cheddar şi bere
Cum să faci supă rece de legume
Înjumătăţeşti ridichile, apoi le feliezi. Tai cartofii cubulețe, toci cepele și feliezi castraveții. Tai ouăle bucăți, apoi omogenizezi ingredientele.
Vezi și: Reţetă de post. Supă de legume
Combini kefirul cu apa minerală și torni peste legume. Toci mărarul și-l adaugi în supă, apoi condimentezi cu sare, după gust.
FOTO: Shutterstock