Tartă cu legume, mozzarella şi parmezan. E gata în mai puţin de o oră!

Această tartă rapidă este o idee perfectă pentru toate mesele pe care le-ai vrea gata cât ai bate din palme. Ai nevoie de câteva ingrediente şi de până într-o oră pentru a te bucura de savoarea unei tarte crocante, delicioase.

image

Legumele coapte au întotdeauna un gust deosebit. Adaugă-le pe un foitaj, acoperă-le cu mozzarella şi parmezan, apoi lasă-le la copt! Nu-ţi mai rămâne decât să te bucuri la final de un preparat simplu şi gustos.

Păstrează întotdeauna la congelator un pachet de aluat foitaj. Te poate salva oricând vrei o masă rapidă sau ai oaspeţi neanunţaţi pe care vrei să-i ospătezi.

Ingrediente pentru trei porţii

1 foaie aluat foietaj

4-5 roșii cherry

½ ardei roșu

½ ardei galben

50 g mozzarella

50 g parmezan ras

sare

piper

busuioc

Te-ar mai putea interesa: Reţetă rapidă. Clătite cu legume, carne de curcan şi sos pesto

Mod de preparare

Decongelezi aluatul și-l întinzi ușor, apoi îl așezi într-o tavă tapetată.

Presari peste foaia de aluat mozzarella amestecată cu parmezanul, pui ardeii feliați, roșiile tăiate jumătăți și presari sare și piper, după gust.

Vezi şi: Tartă franțuzească de somon şi broccoli. Te cucereşte din prima!

Dai tava la cuptor, la 190 °C, aproximativ o jumătate de oră, până când se rumenește aluatul. Servești tarta cu busuioc proaspăt.

FOTO: Shutterstock