Tocană de pui cu legume cum n-ai mai mâncat la început de sezon rece
Când toamna îşi intră în drepturi, o porţie generoasă de tocană cu legume şi pui te încălzeşte şi este foarte reconfortantă. Descoperă cât de simplu este s-o prepari, bucură-te de aroma ei şi savureaz-o alături de cei dragi!

Ingrediente pentru două porţii
4 pulpe de pui dezosate
6 roșii mari
1 dovlecel
1 vânătă mică
1 morcov
1 ceapă
sare
piper
busuioc uscat
30 ml ulei
Vezi și: Tocană de chifteluțe
Mod de preparare
Cureți ceapa, o toci și o călești în ulei până devine sticloasă. Adaugi pulpele de pui, morcovul tăiat cubulețe și torni apă cât să le acoperi aproape pe un sfert. Le lași la fiert până scade apa.
Între timp, opărești un minut roșiile, le descojești, le toci și le pasezi. Le adaugi peste pui, împreună cu vânăta tăiată cubulețe.
Te-ar mai putea interesa: Tocăniță de vițel cu bere
Condimentezi cu sare, piper și busuioc după gust, și lași la fiert 10 minute, cratița fiind acoperită. Adaugi apoi dovlecelul și mai lași la fiert până ce acesta se înmoaie.
FOTO: Shutterstock































