Cele mai romantice oraşe din lume

1 67172 original jpg jpeg

Pentru cei care încă nu au avut ocazia să îşi petreacă luna de miere sau cei care doresc o vacanţă de vis în doi, iată cele mai romantice oraşe din lume. Romantismul, frumuseţea şi bucuria vieţii în doi se poate vedea şi regăsi în locuri care parcă sărbătoresc iubirea în fiecare clipă.

Pentru cei care încă nu au avut ocazia să îşi petreacă luna de miere sau cei care doresc o vacanţă de vis în doi,iată cele mai romantice oraşe din lume. Romantismul,frumuseţea şi bucuria vieţii în doi se poate vedea şi regăsi în locuri care parcă sărbătoresc iubirea în fiecare clipă.

Dacă Veneţia nu ar fi existat,sigur ar fi fost inventată de un studio al Hollywood-ului. Dar chiar şi aşa nu ar fi putut fi reprodusă realitatea ca de basm a canalelor de apă şi a arhitecturii care îţi ia respiraţia. Cum să nu fie romantică o plimbare cu gondola în oraşul pe ape,plimbări pe poduri,printre străduţe şi terminând cu pieţe monumentale? Cine nu se consideră îndrăgostit peste cap,va veni sigur îndrăgostit din Veneţia.

Paris este oraşul care se promovează a fi oraşul iubirii,iar acest lucru nu poate fi negat,cu siguranţă. Chiar este oraşul îndrăgostiţilor de viaţă,în primul rând,iar malurile Senei sunt pline de cafenele cu artişti şi boemi ce se caută pe sine şi caută sensul vieţii. Momente romantice perfecte sunt întipărite în cartiere ca Montmartre. Renumita stradă principală Champs Elysees,Turnul Eiffel şi grădinile Jadin du Luxembourg fac din acest oraş unul în care sigur vei simţi dragostea şi dorinţa de viaţă.

Cele mai romantice oraşe din lume – Praga,oraşul unde tinereţea şi prosperitatea par să nu dispară niciodată

Un alt loc printre cele mai romantice oraşe din lume este şi Praga,unde arhitectura clădirilor,dar şi a podului Charles până la monumentala piaţă veche a oraşului te vor face să crezi că eşti în altă lume. Apoi,te poţi pierde în acest oraş superb vechi,să descoperi frumuseţile şi romantismul de care se bucură.

Italia este plină de oraşe romantice,încărcate de istorie,iar clădirile şi monumentele de artă îi fac pe strămoşi să vorbească şi astăzi despre viaţa şi vremurile apuse. Florenţa te va uimi cu ambianţa renascentistă,atmosfera romantică specifică îndrăgostiţilor şi iubitorilor de artă. Operele lui Michelangelo şi Botticelli parcă vorbesc şi ele,iar săruturile de la Podul Vecchio după o cină romantică te vor face să revii în acest loc mirific.

Lisabona este,de asemenea,unul dintre cele mai romantice oraşe din lume,cu peisaje care te vor însufleţi,puncte înalte de unde poţi admira peisajul,tramvaie de epocă,râul care se varsă în Atlantic şi multe imagini cu mari exploratori ai erei descoperirilor. Foarte aproape de Lisabona se află Sintra,capitala europeană a romantismului,ca tot tacâmul să fie complet.

Cele mai romantice oraşe din lume – Viena,unde muzica clasică de calitate se îmbină perfect cu vizitele splendorilor regale

Pentru cine iubeşte romantismul regal,cu muzică bună,locuri foarte selecte,eleganţă şi străzi superbe,trebuie să meargă în Viena. Mozart şi căruţele trase de cai,unde iubiţii pot vizita splendorile regale ale palatelor şi muzeelor oraşului,fac din Viena un oraş extrem de romantic şi o destinaţie de vis pentru persoanele care nu se mulţumesc cu puţin.

Cei care vor dragoste cu năbădăi,dar şi un loc plin de speranţă şi frumuseţe,combinat cu dramatism şi adrenalină,trebuie să vadă unul dintre cele mai romantice oraşe din lume,Sevilia,capitala frumoasei Andaluzia. Arhitectura este încărcată de motive maure,iar dacă pleci fără să vizionezi un spectacol flamenco şi fără să te plimbi pe străduţele înguste înflorite,înseamnă că nu cauţi un loc romantic. Specialităţile de aici te vor face să vrei să mai rămâi,iar oamenii şi obiceiurile ţi se vor întipări veşnic în memorie.

Cele mai romantice oraşe din lume – pasiune şi seducţie ca în Buenos Aires nu vei găsi în niciun alt loc din lume

Pasiunea şi romantismul extrem se întâlnesc într-un dans de tangou la Buenos Aires,unde eleganţa europeană se îmbină cu seducţia latino-americană,dar şi cu arhitectura deosebită,bulevarde spaţioase şi cu dorinţe neaşteptate.

Romantismul exotic se descoperă cel mai bine în Marrakech,unde bazarurile ca într-un labirint,plimbările cu cămilele,vrăjitorii de şerpi şi deşertul sunt printre cele mai interesante activităţi pentru o vacanţă romantică. Palmierii şi priveliştea munţilor Atlas,dar şi a deşetului te vor face să simţi cu adevărat că trăieşti.

  



Recente

slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg