Sfaturi care te vor ajuta să menţii o relaţie la distanţă

1 73333 original jpg jpeg

Cine a spus că relaţiile la distanţă sunt uşor de menţinut probabil n-a experimentat aşa ceva. Iată câteva sfaturi pentru cei care duc dorul unui suflet drag aflat departe, pentru ca iubirea lor să reziste!

1. Comunicarea,baza unei relaţii de durată

Ţine-ţi legătura zilnic,vorbind la telefon sau prin oricare alt mijloc de comunicare,trimiţându-vă e-mail-uri. O comunicare bună este cea mai sigură cale către o relaţie frumoasă şi trainică.

2. Întâlniţi-vă cât mai des posibil

Dacă distanţa dintre voi nu este foarte mare,plănuiţi întâlniri pentru a menţine vie pasiunea. Ştii cum se spune:„Ochii care nu se văd se uită”,deci cu cât vă veţi vedea mai des,cu atât veţi avea o relaţie mai bună şi de durată.

3. Micile surprize înteţesc focul iubirii

Folosiţi orice prilej pentru a vă reconfirma iubirea şi preţuirea pe care le purtaţi unul pentru celălalt. Poate fi un mesaj pe telefonul mobil,un cadou neaşteptat trimis prin poştă,o felicitare prin e-mail. Oricare dintre ele vă vor face să vă simţiţi mai aproape unul de altul.

4. Evită să dai motive de certuri

Ca orice relaţie şi a voastră are nevoie de consecvenţă,de grijă,atenţie,cu atât mai mult dacă vă aflaţi departe unul de celălalt. Dacă stabiliţi o dată la care vă întâlniţi,nu daţi înapoi şi n-o amânaţi. La fel,dacă ştii că te va căuta într-o seară,nu închide telefonul fără să-l anunţi. Sunt lucruri mărunte care vă pot răci relaţia. Prin urmare,daţi prioritate relaţiei voastre şi vă veţi bucura amândoi de ea în continuare.

5. Faceţi planuri de viitor

Speranţa că într-o bună zi veţi fi aproape este şi ea necesară relaţiei voastre. Nu vă opreşte nimic să visaţi să locuiţi împreună şi să vă materializaţi iubirea. Cu cât vă doriţi mai mult acest lucru şi cu cât lucraţi ca visul acesta să se realizeze,cu atât aveţi mai multe şanse să se întâmple într-o bună zi. Chiar şi discuţia în sine despre cum puteţi face acest lucru posibil vă va da siguranţă şi vă va face pe amândoi să credeţi mai mult în iubirea voastră.



Recente

Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg