Salată de ciuperci

1 67062 original jpg jpeg

În doar 20 de minute, obţii două porţii bune de salată hrănitoare datorită conţinutului de şuncă şi de ciuperci făcute pe grătar. Pentru o masă de seară este ideală.

Ingrediente

300 g ciuperci

6 roşii cherry

50 g şuncă cubuleţe

1 lg zeamă lămâie

150 g iaurt

sare

piper

2-3 fire pătrunjel

Preparare

Speli bine şi cureţi de coji ciupercile,apoi le rumeneşti puţin pe grătar.După ce se răcesc,le feliezi şi le pui într-un bol.

Tai cubuleţe şunca,apoi înjumătăţeşti fiecare roşie şi le adaugi peste ciuperci.

Nu mai rămâne decât să pregăteşti un sos din iaurt,sare,piper şi zeamă de lămâie pe care-l combini în salată. La sfârşit,presari pătrunjel tocat mărunt.