Piept de pui umplut cu broccoli

1 66075 original jpg jpeg

Ca să-ţi iasă ­bine preparatele cu broccoli, trebuie să ştii câteva secrete: e bine să alegi bucheţele proaspete, cu frunzele verzi, pe ­care să le păstrezi maximum trei zile la frigider, înfăşurate într-o folie de plastic. Pentru azi iti prezentam varianta de piept de pui umplut cu broccoli.

Dacă le ţii mai mult,se îngălbenesc şi nu mai au acelaşi gust.

Ingrediente (4 porţii)

150 g broccoli (fără cotoare)

4 piepţi de pui

4 felii muşchi afumat

4 felii caşcaval

sare

făină

ou

pesmet

ulei pentru prăjit

Mod de preparare piept de pui umplut cu broccoli

Se spală broccoli şi se fierbe timp de două minute în apă cu sare. Se clăteşte sub jet de apă rece şi se lasă să se scurgă bine.



Recente

Idei practice pentru renovarea bucătăriei   spații mici, rezultate mari jpg
Rulada braziliana  Sursa foto shutterstock 192814724 jpg
Cum sa iti pastrezi parul hidratat iarna aceasta jpg
Cum să faci față petelelor dificile de pe plita pe gaz jpg
Rulouri de vinete cu alune  Sursa foto shutterstock 2418362253 jpg
femeie atragatoare tinuta iarna 789305 jpg
Rulada cu gem de capsuni  Sursa foto shutterstock 2387304579 jpg
Salata de vinete  Sursa foto shutterstock 300480098 jpg
Tort festiv alune de padure  Sursa foto shutterstock 2233352429 jpg
OUTFIT 625 1544 62 132 10 size large c v 1 compressed JPG
portrait beautiful woman jpg
e120a11231976f9c92c028516f0f81167b jpg
Tocanita de cartof dulce  Sursa foto shutterstock 2370838917 jpg
Menopauza ÔÇô un subiect prea put╠ªin discutat i╠én Roma╠énia jpg
CLICKPENTRUFEMEI wojtek mich ZGj0 IjgXdo unsplash jpg
Chifle cu gem de caise, Sursa foto shutterstock 2390464819 jpg
Imagine1 (1) jpg
ochelari de soare (8) jpg
Chiftelute de peste  Sursa foto shutterstock 1512309131 jpg
Painici sau conchas mexicane  Sursa foto shutterstock 1063093535 jpg