Ce culori îţi pun în evidenţă bronzul

1 47573 original jpg jpeg

Proaspăt întoarsă din concediu, ai vrea ca toată lumea să-ţi admire bronzul. Anumite nuanţe îţi pot pune tenul în valoare, trebuie numai să fii atentă ce alegi. Iată câteva sugestii pentru o vară perfectă!Albul sidef, ideal pentru zi

Poţi alege haine albe,din materiale uşoare precum inul,care în afară de faptul că-ţi vor pune nuanţa arămie a pielii în valoare,sunt ideale pentru vară,deoarece ţin răcoare. Poartă-le alături de saldale romane şi de bijuterii XXL,colorate sau din lemn. Nuanţele sidefii,în culori asemănătoare perlelor,sunt perfecte pentru rochiile lungi de seară. Acestea se potrivesc atât cu nişte pantofi simpli,în culori nude,cât şi cu o pereche de sandale cu toc,colorate,asortate cu un plic de aceeaşi culoare.Argintiul,pentru ţinutele de seară

Una dintre cele mai populare culori metalice,argintiul se potriveşte de minune pentru o rochie de seară,designerii profitând la maximum de această culoare în creaţiile din acest sezon. Poţi opta pentru sarafane scurte,ce urmăresc linia corpului,pentru rochii lungi sau maiouri cu paiete,important este să ai mare grijă la accesorii.

Dacă vrei să păstrezi şi după vacanţă starea pe care ţi-o creează mările şi oceanele,liniştea pe care ţi-o aduc vacanţele însorite şi tropicale,alege pentru hainele tale nuanţa turcoaz. Pentru o ţinută de seară,poţi opta şi pentru variante tari de albastru sau chiar pentru una metalică.

Dacă te-ai bronzat deja,o ţinută aurie îţi va pune în evidenţă nuanţa de ciocolată a pielii. Perfect pentru o ţinută de seară,auriul arată excelent în combinaţie cu negrul,iar dacă vrei să-l porţi ziua,ai grijă ca restul ţinutei să fie cât se poate de simplu,în culori neutre,fără alte accesorii metalice.

Mizează pe dantelă

Purtată pe sub un costum sau din cap până-n picioare,pentru un look romantic,dantela se regăseşte în toate colecţiile marilor designeri. Ea se potriveşte de minune cu alte trei must-have-uri ale sezonului:lucruri croşetate,fuste îndrăzneţe şi jeanşi. Maiourile din dantelă vin splendid pe sub topurile tricotate,garniturile de dantelă-peste fuste voluminoase.

Pantofii metalici,curelele şi genţile:iată un mod interesant de a-ţi pune bronzul în valoare! Ele sunt perfecte atât pentru o ţinută de zi,cât şi pentru una de seară.

Uită de nuanţele închise şi pregăteşte-te pentru o vară plină de culoare. Poţi opta pentru o nuanţă de roz aprins,dacă eşti o persoană nonconformistă,sau pentru un roz pastel,dacă ai o fire romantică.

Dacă albastrul este culoarea ta preferată,poţi alege o nuanţă sidefată de bleu pentru a-ţi pune în evidenţă bronzul. Acesta arată senzaţional atât pe unghiile de la mâini,cât şi pe cele de la picioare,iar pentru un efect maxim,poţi desena o mică floare deasupra.

Pentru o vară plină de vitalitate,poţi alege pentru unghiile tale un lac într-o nuanţă de verde deschis. Acesta scoate în evidenţă nuanţa cafenie a pielii şi se potriveşte perfect cu alte nuanţe pastel (foto Maybelline).



Recente

Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg