DECO Reamenajează-ţi casa după o despărţire

1 46667 original jpg jpeg

Să împarţi locuinţa cu iubitul tău presupune mici sacrificii în ceea ce priveşte designul interior şi alegerea accesoriilor.

Trebuie găsită acea linie de mijloc astfel încât ambii parteneri să simtă că locuinţa îi reprezintă.

Dacă eşti femeie,te simţi foarte bine într-un decor vesel,încărcat cu accesorii feminine,învăluite de un aer romantic,plin de culoare,punctat de obiecte pop art,jucăuşe şi,de multe ori,unicat. Dacă eşti bărbat,vei adopta culori neutre,severe,linii simple,geometrice.

După despărţire,lucrurile se schimbă. Poţi redecora spaţiul,ţinând cont doar de dorinţele TALE. De fapt,reamenajarea spaţiului după o despărţire este chiar un mijloc terapeutic prin care poţi depăşi mai uşor momentul.

Micile cadouri,amintiri,suveniruri din călătoriile făcute împreună trebuie înlocuite cu lucruri noi,care te reprezintă doar pe tine.

Distracţie,pentru el

Pentru un bărbat,reamenajarea e mai simplă.Trebuie doar să scapi de lucrurile cu tentă feminină şi să invadezi spaţiul cu accesorii tipic bărbăteşti.

Acum este momentul să-ţi achiziţionezi acele boxe mult visate,care înainte ar fi ocupat prea mult spaţiu. Îndrăzneşte să-ţi iei o masă de biliard,un set de darts,o consolă de jocuri sau o masă de alergat. Ideea e să reîncepi practicarea obiceiurilor preferate.

Culorile pentru interior sunt cele care reflectă siguranţă,virilitate:maro,verde,negru,gri,albastru ultramarin.

În privinţa mobilierului,predomină lemnul,combinat cu piele. Este puţin şi,în general,foarte jos ca înălţime,orientat pe orizontală.

Bucătăria va fi plină de aparate care vor face aproape totul în locul bărbatului. Masa va fi înlocuită cu un minibar,unde îţi poţi etala colecţia de băuturi fine.

Casa va fi plină de electronice de ultimă generaţie,care se vor transforma în jucăriile tale preferate.

Flori,pentru ea

Pentru femei,lucrurile stau puţin altfel. Ea are tendinţa să plângă,o perioadă bună de timp,să-şi cheme prietenele în vizită şi să mănânce multe dulciuri. Abia după aceea se gândeşte cum să acţioneze.

În primul rând,întinereşte atmosfera cu ajutorul florilor. Sunt printre singurele obiecte de decor care aduc zâmbetul pe chipul tău. Nu contează ce soi alegi. Important e să fie multe şi parfumate.

Schimbă-ţi dormitorul. Alege cuverturi şi aşternuturi în culori vesele şi încarcă spaţiul cu lumânări.

Cumpără multe perniţe decorative,în materiale pufoase,delicate şi moi. Cumpără un şezlong în care să te relaxezi în faţa televizorului sau citind o carte.

Acordă mare importanţă băii. Lumânările parfumate,uleiurile de baie,beţişoarele parfumate,multe produse de îngri jire corporală,toate acestea îţi vor reda încrederea în tine.

Confecţionează-ţi un panou gen cuier pe care îţi poţi pune pe suporţi colecţiile nesfârşite de coliere,brăţări,mărgele şi eşarfe care până acum stăteau cuminţi în cutii pentru a nu leza spaţiul virtual al fostului iubit.