Ce înseamnă când visezi că vine sfârșitul lumii, șerpi sau moarte. Nimic rău nu se va întâmpla!

Ai visat că ești mușcat de șerpi? Sau că ești martor la sfârșitul lumii? Nu îți face griji! Oricât de înfricoșătoare pot să pară aceste vise, ele prevestesc lucruri bune în viața ta. 

image

Coșmarurile pot implica situații periculoase, scenarii de groază sau evenimente traumatice, fiind cauzate adesea de stres, tulburări de somn sau de medicamente.

Aceste vise înfricoșătoare reprezintă o experiență comună, motiv pentru care nu ai de ce să te îngrijorezi! Nici de cele mai rele vise nu trebuie să îți fie teamă! „Reprezintă, pur și simplu, modul în care subconștientul pune în lumină o problemă care necesită atenția ta‟, spune Lauri Loewenberg, pentru „Best Life‟.

Descoperă care este semnificația celor mai întâlnite coșmaruri! 

Ce înseamnă când visezi că mori 

Dacă ai visat că ai murit, nu trebuie să te îngrijorezi pentru viața ta! Acest coșmar apare adesea când urmează să se producă o schimbare majoră și trebuie să te pregătești pentru acest pas.

„Schimbările și sfârșiturile din viața noastră apar adesea sub semnul morții în vis, deoarece subconștientul nostru ne ajută să înțelegem finalitatea, astfel încât să putem să renunțăm la ceea ce nu mai este viabil‟, spune specialistul. 

Citește și: Ce nu știai despre vise și coșmaruri. Este adevărat că mâncarea influențează conținutul viselor? 

Ce înseamnă când visezi șerpi 

Șerpii simbolizează vindecarea, motiv pentru care simbolul medical universal este un șarpe încolăcit pe un baston. Așadar, dacă ai visat că ești mușcat de șarpe înseamnă că sunt șanse să te vindeci de o problemă fizică sau emoțională. 

Ce înseamnă când visezi că ești martor la sfârșitul lumii

Visele despre apocalipsă au mai puțin de-a face cu planeta Pământ, ci mai mult cu propriile tale experiențe. Dacă ai visat că a venit sfârșitul lumii înseamnă că vei trece printr-o schimbare majoră, precum schimbarea domiciliului sau schimbarea locului de muncă.

Vezi și: Coșmarul coșmarurilor: de ce nu poți țipa sau alerga în somn 

Ce înseamnă când visezi moartea cuiva 

Visele în care o persoană iubită moare sunt cele mai înfricoșătoare, însă acest coșmar înseamnă că relația cu acea persoană se poate schimba:

„Dacă ai avut acel vis, primul lucru pe care trebuie să îl faci, este să te gândești dacă persoana pe care ai visat-o s-a schimbat în vreun fel, dacă relația s-a schimbat sau poate că prevestește o modificare‟, spune specialistul.

De asemenea, Lauri Loewenberg punctează că moartea cuiva poate semnifica și sfârșitul unei etape din viața persoanei respective. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Test de personalitate jpg
depresie, burnout jpg
Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg