Tânăra comparată cu Baba Vanga a prezis decesul Reginei. Ce urmează pe lista cu predicții pentru 2022

O tânără americancă din Massachusetts a prezis cu exactitate unsprezece evenimente majore din 2022 şi a fost deja comparată cu faimoasa Baba Vanga. Ultimul este legat de decesul reginei Elisabeta a II-a.

image

Hannah Carroll are doar 19 ani, locuieşte în Massachusetts, SUA, şi a devenit faimoasă cu predicţiile ei care s-au împlinit, ba chiar a fost comparată cu faimoasa prezicătore bulgară nevăzătoare Baba Vanga. Carroll a explicat că toate evenimentele importante din 2022 pe care le-a anunţat au venit dintr-un „sentiment instinctiv”.

„Unele predicţii se pot întâmpla în următorii câțiva ani”

La începutul anului, chiar în ianuarie, Hannah Carroll a notat 28 de predicții pentru 2022 și aproape jumătate din ele s-au împlinit deja. Este vorba despre sarcina Rihannei, naşterea unui copil în familia lui Nick Jonas și Priyanka Chopra. Multe dintre prezicerile ei sunt legate de Kardashian, iar trei dintre ele s-au adeverit, printre care despărţirea dintre Pete Davidson și Kim Kardashian şi un nou copil al lui Khloe și Tristan Thompson.

Previziunile prezicătoarei Hannah Carroll, publicată pe SWNS, agenție internațională de presă
Previziunile prezicătoarei Hannah Carroll, publicată pe SWNS, agenție internațională de presă

„Întotdeauna am fost atrasă de cultura pop și celebrități, așa că multe dintre predicțiile mele au fost despre acestea. Este ca o viziune pe care o am despre ceva ce se întâmplă, ca un sentiment cu adevărat puternic”, a explicat ea.

Dincolo de aceste evenimente, una dintre predicții le dădea frisoane britanicilor, iar asta pentru că pe listă se afla şi moartea reginei Angliei.

Din păcate, cea mai sumbră previziune s-a adeverit pe 8 septembrie 2022, iar Prințul Charles a devenit Regele Charles al III-lea.

Citește și: Profet la cratiță. Nostradamus a scris o carte de bucate înainte de-a deveni prezicător

Face preziceri pe TikTok

Pe lângă predicțiile legate de destinele persoanelor publice, Hannah oferă preziceri admiratorilor ei de pe TikTok, dar numai contra cost. Aşa a ajuns să câştige până la 2.000 de dolari pe lună. Privind doar câteva fotografii ale cuiva, Hannah poate prezice cu exactitate evenimentele majore din viitorul acelui.

„Acum am o afacere în care oamenii îmi trimit fotografii cu ei și le spun ce văd despre când vor avea un copil, când îşi vor schimba cariera sau vor găsi dragostea adevărată. Pot să spun când vei rămâne însărcinată sau ce sex va fi copilul tău, când vei începe o nouă carieră sau când îți vei întâlni următorul partener”, a mărturisit Carroll. Ea primeşte mesaje tot timpul în care i se scrie că predicțiile s-au adeverit, chiar și la data indicată.

Vezi și: Profeţi mai puţin cunoscuţi au văzut viitorul. Cum ar putea izbucni al Treilea Război Mondial?

FOTO: ShutterstockRecente

jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg