Forma degetului arătător îţi dezvăluie calităţile şi defectele

Pentru a afla care sunt punctele tale forte şi care sunt cele slabe, priveşte-ţi cu atenţie degetul arătător şi identifică tipul care ţi se potrivește.

image

Aspectul ochilor, sprâncenelor, degetelor şi altor părți ale corpului nostru au anumite semnificaţii ascunse chiar dacă nu pare. Descoperă ce se ascunde în spatele fiecărei caracteristici fizice! Acest test constă în identificarea aspectului degetului index sau arătător. Tot ce trebuie să faci este să-l priveşti tu atenţie şi să-l încadrezi într-o categorie de mai jos. În funcţie de forma vârfului (ascuţită, dreaptă sau noduroasă), citeşte în cele ce urmează care sunt calităţile şi defectele tale!

Degetul ascuţit denotă o persoană optimistă şi energică

Dacă vârful degetului arătător este ascuţit, aceasta indică o personalitate visătoare, optimistă și plină de viață. Ai tendința de a ierta și de a uita cu ușurință, uneori până la eșec, din cauza incapacității tale de a ține supărarea. Crezi în puterea iubirii şi în faptul că poţi fi acceptat aşa cum eşti. Munceşti din greu, de aceea treci cu uşurinţă obstacolele. Energia debordantă te poate face să pari egoist și exigent. Nu-ţi fie teamă să ies uneori din zona ta de confort! Te va ajuta să te evoluezi mai mult.

Degetul index este drept? Te caracterizează sinceritatea

Eşti puțin rezervat și tinzi să fii introvertit. Nu te deschizi cu ușurință față de alți oameni, nici măcar de cei mai apropiați de tine, cu atât mai puţin față de străini. Necinstea te enervează mai mult decât orice altceva. Ești o persoană sinceră, care face tot posibilul pentru cei dragi și se așteaptă ca ei să facă același lucru pentru tine. Chiar dacă eşti o persoană caldă, pari arogantă şi excentrică pentru cei care nu te cunosc.

Te-ar mai putea interesa: Florile preferate îţi dezvăluie personalitatea. Tu ştii ce mesaj le transmit celorlalţi?

Degetul noduros indică loialitate, calm şi sensibil

Dacă degetul mic are un aspec noduros, eşti un prieten loial, foarte sensibil. Când te îndrăgosteşti, persoana aleasă devine întreaga ta lume. Este mereu în gândurile tale și te străduiești să te conectezi cu acea persoană cât mai profund. În ciuda devotamentului, vrei să pară că poţi fi fericit şi dacă eşti singur, nu doar când eşti în cuplu.

În plan sentimental, nu oferi totul imediat, dar ai visuri despre o relaţie ideală. În general, când îţi propui ceva, te dedici cu totul, indiferent că este vorba despre job, educație, familie sau prieteni. Abordarea unică îți permite să obții tot ce ți-ai propus.

Vezi şi: Forma sprâncenelor îţi trădează caracterul

Ai o fire calmă, care evită conflictele. Îți este greu să cedezi în timpul cearturilor, mai ales când ești convins că ai dreptate, dar nu te fereşti să-ţi ceri scuze când lucrurile merg prea departe.

FOTO: Shutterstock