Semnificaţia fenomenului 11:11. Ce înseamnă repetarea cifrei 1?

Ţi se întâmplă des să vezi ora 11:11 pe ceasurile digitale, la numerele de înmatriculare, la diverse adrese sau în alte locuri aleatorii? Uite ce semnificaţii poate avea!

image

Este posibil să fi observat o tendință ciudată de repetare a numerelor și a secvențelor de numere precum 111, 222, 333, 444 și așa mai departe. Unii îşi pun o dorință de fiecare dată când văd că se repetă cifra 1 la ceas. Nimeni nu a reușit să urmărească originile acestui obicei. Poate a fost ceva învățat pe terenul de joacă sau de la vreo rudă.

Ce înseamnă când vezi că se repetă cifra 1?

Interesul pentru 1111 vine din credința că diferite numere poartă vibrații energetice specifice și că poți lucra cu acele vibrații. În cazul lui 1111 (și chiar 11 sau 111), conform autoarei cărții „Angel Intuition‟, Tanya Carroll Richardson, 1 este întotdeauna despre lucruri noi, cicluri noi, începuturi și aducerea de noi elemente în viață.

În cartea „Numerele îngerilor 101: Semnificația celor 111, 123, 444 și alte secvențe numerice‟, terapeuta Doreen Virtue scrie, conform Astro Style, despre 111: „O poartă energetică s-a deschis pentru tine, expunându-ți gândurile în realitate. Alegeți-vă gândurile cu înțelepciune, asigurându-vă că se potrivesc cu dorințele voastre!‟.

Vezi și: Semnificaţia ascunsă din spatele repetării unui număr

Numerologul și autoarea cărții „You Are Cosmic Code‟, Kaitlyn Kaerhart, a afirmat, potrivit Mind Body Green, că a vedea unele repetate în numerologie semnalează că un început este aproape și este un moment bun să „te concentrezi pe inovație și creativitate, să fii independent și să faci tot posibilul pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti‟.

11:11 = toți suntem unul

Această dată a marcat o renaștere a lumii noastre conform mayașilor. Această nouă lume către care ne îndreptăm este mai degrabă despre unicitate decât despre separare. Dacă vezi 11:11, acesta poate fi un alt indiciu că ești aici pentru a promova conceptul „toți suntem unul‟ în întreaga lume.

image

Ce înseamnă pentru relația de cuplu să vezi 11:11

S-ar putea să vezi 1111 atunci când te gândești la o anumită persoană sau la un proiect de lucru. Repetarea cifrei 1 are sensul de confirmare, de undă verde. Este un mod de a primi mesajul: „Ești pe drumul cel bun!”.

Cum să foloseşti energia lui 1111

Poate tocmai ai observat că vezi adesea cifra 1 repetându-se, dar nu ești sigur ce legătura are cu viața ta. Te-ar putea ajuta intuiția, astfel încât să poți afla. Este nevoie să te calmezi şi să-ţi asculţi dorinţele. Numerele sunt o modalitate prin care observi sincronicități, semne. Aşadar, fii deschis să primeşti, să accepţi noutatea în viaţa ta. Vei observa adevăruri mai profunde și vei avea îndrumare divină. Fii mereu în căutare de oportunități! Este un moment bun pentru a stabili o intenție nouă în viața ta, dacă nu ai deja dorinţa de a face ceva diferit.

Te-ar mai putea interesa: Ce numere să joci la Loto în funcţie de zodie. Numerele norocoase

Capacitatea ta de a chema lucruri sau oameni noi în viața ta poate fi mai puternică atunci când 1111 apare frecvent, dar ține minte că va trebui să depui şi tu eforturi pentru schimbările care vor veni şi să te concentrezi pe noile tale obiective.

FOTO: Shutterstock



Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg