„Friends‟, o amintire tristă pentru actorul Matthew Perry. De ce nu se poate uita la serial?

Poate că serialul „Friends‟ a fost urmărit de milioane de spectatori, însă nu și de Matthew Perry, cel care a dat viață personajului Chandler Bing. Actorul a mărturisit că îi este greu să se uite la serial, deoarece își amintește de o perioadă tristă din viața lui.

image

Matthew Perry, în vârstă de 53 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți actori din serialul de succes „Friends”. El l-a jucat pe simpaticul personaj Chandler Bing, cel care era responsabil cu glumele în grupul de prieteni. 

Dacă pe ecrane, Matthew Perry era haios și mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele camerelor de filmări, el se confrunta cu dependența de substanțe interzise, motiv pentru care actorul nu se poate uita acum la faimosul serial, care i-a adus succesul în întreaga lume. 

Citește și: „Aveam 2% șanse să trăiesc!”. Matthew Perry a stat două luni în comă

Matthew Perry, dezvăluiri surprinzătoare de la filmările „Friends” 

Într-un interviu pentru „CBC Radio”, Matthew Perry a mărturisit că nu se poate uita la episoadele vechi din serialul „Friends”, deoarece își amintește de lupta pe care o ducea cu alcoolul și drogurile: „Nu pot să urmăresc serialul, deoarece mă simțeam extrem de slăbit”, i-a spus el lui Tom Power. 

Actorul a declarat că dacă urmărește serialul, tinde să se gândească la substanțele pe care le lua în fiecare sezon: „Aș putea spune ce luam, sezon după sezon, în funcție de cum arăt. Nu cred că altcineva își poate da seama, dar eu cu siguranță pot. De aceea, nu vreau să-l privesc, pentru că asta văd”, a mărturisit actorul, care a declarat că și-ar dori să se poată uita la „Friends”, dar nu poate. 

Substanțele interzise i-au afectat performanțele 

Matthew Perry a povestit că lua acele substanțele interzise când termina filmările, ceea ce i-a afectat performanțele: „Am avut o regulă să nu beau și să nu mă droghez în timp ce lucram, în semn de respect pentru cei cinci oameni cu care munceam. Dar am lucrat extrem de mahmur”, a spus el.

Actorul vorbește pe larg despre dependența de substanțele interzise în noua sa carte intitulată „Friends, Lovers and Big Terrible Thing”, care a fost lansată în luna noiembrie. În ciuda luptei pe care o ducea cu abuzul de substanțe, el a dezvăluit în cartea sa, că au existat câteva sezoane când s-a abținut în totalitate de la droguri, cum ar fi sezonul 9, pentru care a primit și o nominalizare pentru cel mai bun actor. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg