„Friends‟, o amintire tristă pentru actorul Matthew Perry. De ce nu se putea uita la serial?

Poate că serialul „Friends‟ a fost urmărit de milioane de spectatori, însă nu și de Matthew Perry, cel care a dat viață personajului Chandler Bing și care a murit prematur pe 28 octombrie 2023. Actorul mărturisea că îi este greu să se uite la serial, deoarece își amintește de o perioadă tristă din viața lui.

image

Matthew Perry va rămâne unul dintre cei mai cunoscuți actori din serialul de succes „Friends”. El l-a jucat pe simpaticul personaj Chandler Bing, cel care era responsabil cu glumele în grupul de prieteni. 

Dacă pe ecrane, Matthew Perry era haios și mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele camerelor de filmări, regretatul actor se confrunta cu dependența de substanțe interzise, motiv pentru care nu se putea uita la faimosul serial, care i-a adus succesul în întreaga lume. 

Citește și: „Aveam 2% șanse să trăiesc!”. Matthew Perry a stat două luni în comă

Matthew Perry, dezvăluiri surprinzătoare de la filmările „Friends” 

Într-un interviu pentru „CBC Radio”, Matthew Perry afirma că nu se poate uita la episoadele vechi din serialul „Friends”, deoarece își amintea de lupta pe care o ducea cu alcoolul și drogurile: „Nu pot să urmăresc serialul, deoarece mă simt extrem de slăbit”, îi spunea el lui Tom Power. 

Actorul declara atunci că, dacă urmărește serialul, tinde să se gândească la substanțele pe care le lua în fiecare sezon: „Aș putea spune ce luam, sezon după sezon, în funcție de cum arăt. Nu cred că altcineva își poate da seama, dar eu, cu siguranță, pot. De aceea, nu vreau să-l privesc, pentru că asta văd”, a mărturisit actorul, care spunea că și-ar fi dorit să fi putut urmări „Friends”.

Substanțele interzise i-au afectat performanțele 

Matthew Perry povestea că lua acele substanțe interzise când termina filmările, ceea ce îi afecta performanța: „Am avut o regulă: să nu beau și să nu mă droghez în timp ce lucram, în semn de respect pentru cei cinci oameni cu care munceam. Dar am lucrat extrem de mahmur”, a spus el.

Actorul a vorbit pe larg despre dependența de substanțele interzise în cartea intitulată „Friends, Lovers and Big Terrible Thing”, care a fost lansată în luna noiembrie a anului 2022. În ciuda luptei pe care o ducea cu abuzul de substanțe, el dezvăluia în cartea sa, că au existat câteva sezoane când s-a abținut în totalitate de la droguri, cum ar fi sezonul 9, pentru care a primit și o nominalizare pentru cel mai bun actor. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg