„Friends‟, o amintire tristă pentru actorul Matthew Perry. De ce nu se putea uita la serial?

Poate că serialul „Friends‟ a fost urmărit de milioane de spectatori, însă nu și de Matthew Perry, cel care a dat viață personajului Chandler Bing și care a murit prematur pe 28 octombrie 2023. Actorul mărturisea că îi este greu să se uite la serial, deoarece își amintește de o perioadă tristă din viața lui.

image

Matthew Perry va rămâne unul dintre cei mai cunoscuți actori din serialul de succes „Friends”. El l-a jucat pe simpaticul personaj Chandler Bing, cel care era responsabil cu glumele în grupul de prieteni. 

Dacă pe ecrane, Matthew Perry era haios și mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele camerelor de filmări, regretatul actor se confrunta cu dependența de substanțe interzise, motiv pentru care nu se putea uita la faimosul serial, care i-a adus succesul în întreaga lume. 

Citește și: „Aveam 2% șanse să trăiesc!”. Matthew Perry a stat două luni în comă

Matthew Perry, dezvăluiri surprinzătoare de la filmările „Friends” 

Într-un interviu pentru „CBC Radio”, Matthew Perry afirma că nu se poate uita la episoadele vechi din serialul „Friends”, deoarece își amintea de lupta pe care o ducea cu alcoolul și drogurile: „Nu pot să urmăresc serialul, deoarece mă simt extrem de slăbit”, îi spunea el lui Tom Power. 

Actorul declara atunci că, dacă urmărește serialul, tinde să se gândească la substanțele pe care le lua în fiecare sezon: „Aș putea spune ce luam, sezon după sezon, în funcție de cum arăt. Nu cred că altcineva își poate da seama, dar eu, cu siguranță, pot. De aceea, nu vreau să-l privesc, pentru că asta văd”, a mărturisit actorul, care spunea că și-ar fi dorit să fi putut urmări „Friends”.

Substanțele interzise i-au afectat performanțele 

Matthew Perry povestea că lua acele substanțe interzise când termina filmările, ceea ce îi afecta performanța: „Am avut o regulă: să nu beau și să nu mă droghez în timp ce lucram, în semn de respect pentru cei cinci oameni cu care munceam. Dar am lucrat extrem de mahmur”, a spus el.

Actorul a vorbit pe larg despre dependența de substanțele interzise în cartea intitulată „Friends, Lovers and Big Terrible Thing”, care a fost lansată în luna noiembrie a anului 2022. În ciuda luptei pe care o ducea cu abuzul de substanțe, el dezvăluia în cartea sa, că au existat câteva sezoane când s-a abținut în totalitate de la droguri, cum ar fi sezonul 9, pentru care a primit și o nominalizare pentru cel mai bun actor. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg