La cine o să ajungă averea lui Matthew Perry și cum își dorea actorul să fie amintit

În timpul carierei sale, Matthew Perry a strâns 120 de milioane de dolari. Actorul din serialul „Friends‟ nu a avut copii și nici nu era căsătorit, ceea ce îi face pe mulți să se întrebe ce se va întâmpla cu banii săi. Așadar, iată cine i-ar putea moșteni averea! 

image

Actorul american Matthew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din serialul „Friends‟, a murit pe 28 octombrie la vârsta de 54 de ani. Fostul star a fost găsit fără suflare într-un jacuzzi în locuința sa din Los Angeles.  

Cum și-a câștigat banii Matthew Perry 

În timpul carierei sale, Matthew Perry a strâns o avere estimată la 120 de milioane de dolari, scrie „Hello! Magazine‟. Doar din ultimele sezoane ale celebrului serial, actorul obținea câte un milion de dolari pentru fiecare episod și, de asemenea, încasa sume importante din reluări. Totodată, a câștigat bani din afaceri imobiliare și din contracte de imagine. Dar ce se va întâmpla cu averea vedetei? 

Citește și: Câți bani au câștigat actorii din reluările serialelor. „Friends”, o sursă bună de venit

Vezi și: Câți bani au primit actorii din „Friends” pentru episodul special. Nu este vorba despre o sumă modestă! 

friends jpg

Cine o să moștenească averea lui Matthew Perry 

Matthew Perry nu a fost căsătorit și nici nu a avut copii, așadar nu a avut urmași pe care să îi treacă într-un posibil testament. Cu toate acestea, el avea o relație apropiată cu mama lui, Suzanne Perry, cu tatăl său vitreg, Keith Morrison, și cu tatăl natural, John Bennett Perry. De asemenea, Matthew Perry a crescut într-o familie numeroasă, fiind cel mai mare dintre cei șase copii. Așadar, nu se știe dacă actorul a avut un testament, dar sunt șanse ca familia acestuia să primească averea sa. 

Matthew Perry: „Când voi muri, ar fi bine dacă…‟ 

Actorul s-a luptat ani la rând cu dependența de alcool și droguri și a fost internat de multe ori în centre de reabilitare. El ar fi cheltuit 9 milioane de dolari pentru dezintoxicare, iar potrivit „New York Times‟, ar fi mers la peste 6.000 de ședințe de întâlniri ale Asociației Alcoolicilor Anonimi. Înainte să moară, a înființat o fundație pentru a ajuta persoanele care se confruntă cu probleme legate de abuzul de substanțe.

În cartea sa, „Friends, iubiri și marele lucru teribil‟, actorul a scris cum își dorește să rămână în amintirea persoanelor care l-au cunoscut:

„Când voi muri, știu că oamenii vor vorbi despre Friends. Mă bucur pentru că am muncit. Dar când voi muri, ar fi bine dacă serialul ar fi enumerat cu mult în urma lucrurilor bune pe care le-am făcut pentru alți oameni. Știu că nu se va întâmpla, dar ar fi frumos‟. 

Sursă foto: Pinterest, Arhivă 



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg