Test de pesonalitate. Vezi ce spune despre tine modul în care îţi aranjezi părul!

Când părul îţi stă bine ai şi mai multă încredere în tine. Părul și stilul în care alegi să-l coafezi vorbesc mai mult despre tine decât ţi-ai putea imagina.

image

Părul poate să dezvăluie multe aspecte ale personalităţii tale. În general, fiecare dintre noi preferă să­-şi aranjeze părul pe o anumită parte când face fotografii. Este pur și simplu o latură care ni se pare că ne avantajează şi o păstrăm în timp.

John Walter, un expert în calculatoare cu pregătire în fizică nucleară și matematică și Catherine Walter, care s-a pregătit în antropologie culturală, au cercetat tendințele de aranjare a părului și trăsăturile de personalitate asociate acestora. Şi-au dat seama că modul în care o persoană își poartă părul mai des este legat de multe asociații subconștiente. Iată ce poate dezvălui despre trăsăturile tale de caracter!

Cu cărarea pe partea stângă sau pe dreapta

Cum partea stângă a creierului guvernează logica, analiza și gândirea liniară, o persoană care care își face mai des cărarea pe partea stângă este organizat, logic, motivat și încrezător. Acestora le place să gândească bine lucrurile. De asemenea, caută să nu rămână blocate în același loc pentru prea mult timp. Se pot adapta cu ușurință.

În schimb, dacă îți porţi părul cu cărarea pe partea dreaptă, atunci ești o persoană foarte creativă. Mai mult, ești foarte sensibil și grijuliu, dar uneori oamenii pot profita. Îți urmezi inima, motiv pentru care poţi face multe greșeli.

Vezi și: Desenează un om cu o umbrelă și descoperă semnificația despre fricile şi dorinţele tale

Cărarea pe mijloc inspiră echilibru interior

Obişnuieşti să porţi cărarea pe mijloc? Eşti o persoană echilibrată  în viaţa de zi cu zi. Ai avut parte de suișuri și coborâșuri și toate te-au ajutat să devii un om onest, de încredere, politicos.

Citește și: Ce prevestesc visele în care îţi cade părul

Cărarea în zig-zag dezvăluie încredere în sine şi flexibilitate

Cei care poartă părul aranjat cu cărarea neregulată sau când pe o parte, când pe cealaltă sunt într-o continuă schimbare şi foarte flexibili. Sunt relaxaţi și nu se tem nici de cele mai mari provocări sau conjuncturi complicate. Au încredere în ei înșiși că vor răzbate și vor trece peste toate problemele lor. Le place să iasă cu prietenii și să socializeze în general.

FOTO: Pixabay