Ce înseamnă când ai același vis de mai multe ori

Este derutant și chiar deranjant să visezi pe cineva în mod repetat. Un vis repetitiv fie are o semnificație spirituală, fie este un semn al stresului. Analizează-l și obține informații valoroase despre tine! 

image

Să visezi în mod recurent pe cineva denotă că mintea procesează gândurile, emoțiile și experiențele tale. Subconștientul joacă un rol semnificativ, deseori bazându-se pe amintirile tale sau pe sentimentele pe care le-ai avut în ultima perioadă. Așadar, nu intra în panică, deoarece multor persoane li se întâmplă să viseze pe cineva în mod repetat! 

Citește și acest articol: Ce înseamnă când visezi că ești strigat pe nume 

Dacă vei analiza visul pe care l-ai avut, o să descoperi că ceea ce se repetă reprezintă un anumit aspect al vieții sale. De pildă, apa simbolizează emoțiile pe care le-ai simțit în ultima perioadă, în timp ce o casă reprezină sinele. De asemenea, persoana care reapare în visele tale ar putea fi proiecția propriilor tale caracteristici, sentimente sau temeri. 

Ce înseamnă când visezi o persoană pe care nu o îndrăgești 

Dacă ți se întâmplă să visezi adesea o persoană cu care nu ai o conexiune apropiată, s-ar putea ca subconștientul tău să îți transmită că ai o problemă nerezolvată cu acea persoană. De asemenea, o fotografie, un miros sau o simplă conversație sunt factori declanșatori ai acestui vis. 

Ce înseamnă când visezi o persoană pe care o apreciezi 

Dacă în vis îți apare adesea o pesoană de care ești atașată emoțional, mintea ta explorează sentimentele pe care le ai față de ea. Visul poate să îți transmită că îți dorești să ai aceleași calități ca ale ei sau că îți dorești să crești din punct de vedere emoțional. 

Ce înseamnă când ai un vis romantic 

Această situație provoacă o multitudine de emoții, de la entuziasm și până la anxietate. Romantismul din vise îți arată că ai dorințe profunde și nu ai încredere în tine. Ar putea reprezenta dorința ta de intimitate sau teama de respingere și stres. 

Vezi și acest articol: Ce prevestesc visele în care îți cade părul 

Ce înseamnă când visezi o rudă 

Visele care implică rude pot fi la fel de încărcate din punct de vedere emoțional, precum cele romantice. Dinamica familiei influențează semnificativ aceste vise, deoarece interacțiunile, conflictele și legăturile pe care ai cu familia se infiltrează adesea în subconștientul tău. Un astfel de vis ar putea reflecta o problemă actuală, amintirile tale din copilărie sau problemele nerezolvate cu familia. 

Ce înseamnă când visezi o persoană care a decedat

Când visezi o persoană care a decedat înseamnă că subconștientul tău reflectă asupra conexiunii pe care ai avut-o cu acea persoană. De asemenea, îți poate sugera să explorezi conexiunea pe care o ai cu Divinitatea.

  • Majoritatea viselor intense au loc în timpul etapei REM, care apare ciclic în timpul nopții, fiind o fază a somnului foarte importantă pentru sănătatea mentală și fizică. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg