Semne de avertizare că ai căsnicia în pericol! Nu le rata!

Uneori, în cuplu există probleme care se strecoară pe nesimţite, dar care sunt anunţate de mai multe semnale. Acestea nu anunţă neapărat o despărțire iminentă, dar trebuie neapărat luate în serios. Fii atent la aceste avertizări și discută la timp cu persoana dragă pentru a face schimbări pozitive în relaţia de cuplu.

cuplu certat jpeg

Sarcasmul, agresivitatea pasivă par inofensive, dar pot face relaţia să devină toxică. Acestea sunt şi semnele unor resentimente. Comentariile pasiv-agresive sau sarcasmul frecvent stau în calea momentelor tandre care susţin o relaţie bună în căsnicie. Nu sunt singurele semne ale unor probleme între voi.

Lipsa de interes

Pierderea interesului pentru celălalt ar putea prevesti probleme serioase în căsnicie. Observă dacă partenerul are mai puține opinii sau îi este greu să se entuziasmeze. Este posibil să nu participe activ în relație. Cauza ar putea să nu aibă legătură cu căsnicia voastră, dar nu există nicio îndoială că acest comportament îţi va afecta relația pe termen lung. Apatia şi dezinteresul pot fi semne de nemulțumire, de copleșire sau chiar de depresie.

Distanţarea

Unele semnale evidente sunt mai ușor de ignorat. Dacă observi că partenerul este mai distant, este momentul să discutaţi. Acest lucru ar putea indica stres și nu neapărat că partenerul este supărat pe tine sau nefericit în căsătorie. Dacă distanțarea lui continuă, atunci înseamnă că este o problemă importantă şi aveţi nevoie de mai multă comunicare.

Vezi și: Ce este sexomnia și cum se poate trăi cu ea? Povestea reală a unui sexomniac

Când partenerul se simte deconectat sau i se pare că nu este susţinut, are tendința să se îndepărteze. Petrece-ţi mai mult timp împreună şi încercaţi să aveţi activităţi comune.

Persistenţa conflictelor

Certurile sunt inevitabile în cuplu, dar când continuă zi după zi sau tensiunea pesistă între voi mai mult timp, este posibil să aveți o problemă. Zilele voastre încep cu un sentiment de frustrare? Un mic conflict legat de ceva minor duce la următorul conflict legat de altceva şi la reproşuri. Când devine un obicei, este vremea să discutaţi despre adevăratele motive ale certurilor, despre nemulţumirile voastre.

Vezi și: Mai avem timp și chef pentru sex? Cum facem loc senzualității în viața de cuplu

Vorbiţi despre cum vă simțiți şi ce vă supără la celălalt. Puteţi face unele schimbări? Căutaţi să vedeţi cum vă puteţi armoniza. O creștere a iritabilității ar putea fi, de asemenea, un indicator al depresiei, așa că dacă vă confruntaţi cu oboseala, schimbările de dispoziție și motivația redusă, apelaţi la un psihoterapeut.



Recente

Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg
woman 228178 1280 jpg