Nume de copii inspirate din seriale. Părinţii regretă deja că s-au lăsat cuceriţi

Sigur ţi s-a întâmplat să te laşi cucerit de un serial şi să te ataşezi de unul dintre personajele principale. Obsesia unor părinţi pentru anumite personaje a dus până într-acolo încât să dea propriilor copii numele favoriţilor din filme şi au fost teribil de dezamăgiţi când personajul a ajuns să fie detestat.

image

Atunci când ajung să aleagă un nume pentru copiii lor, unii proaspeți părinți se simt inspirați de personajele lor preferate din seriale. În timp ce unii părinți ar putea ajunge să iubească numele inspirate din filme, alții nu sunt atât de norocoși. În anul 2019, au apărut o mulțime de articole despre sutele de bebeluși care au fost numiţi după personajul Daenerys din „Urzeala tronurilor”. Când Daenerys a încheiat serialul ca răufăcătoare, mulți părinți au fost dezamăgiți. N-a fost singura dată când un personaj care i-a inspirat pe tinerii părinți a căzut în disgrație.

Daenerys sau Khaleesi din „Urzeala tronurilor”

Daenerys sau Khaleesi a devenit un nume popular pentru fetiţe după ce personajul din „Game of Thrones” a eliberat sclavi, a trecut prin foc și a călărit dragoni. Mulți au văzut-o ca eroina serialului şi şi-au numit copiii la fel ca ea. Când Daenerys s-a schimbat radical în ultimele episoade ale serialului, părinții au fost șocați. Mulți au încercat să se împace cu alegerea numelui, chiar dacă au fost dezamăgiţi.

image

Carrie Bradshaw din „Totul despre sex”

Eroina serialului „Totul despre sex”, Carrie, interpretată de Sarah Jessica Parker, a cucerit privitorii ca scriitoare plină de viață şi în ton cu moda din New York. Personajul a inspirat mamele să-şi numească fetiţele Carrie, dar a evoluat tocmai aşa cum se aştepta toată lumea.

image

Carrie a ajuns să aibă tendința de a face din orice conversație una despre ea însăși. A făcut alegeri nepotrivite în privinţa partenerilor și s-a dovedit a fi o persoană iresponsabilă. Din cauza popularității serialului, câțiva fani au continuat să-și numească fiicele după personajul principal. Cu toate acestea, o mare parte dintre părinți s-ar putea să fi regretat deja alegerea.

Simon Basset din serialul „Bridgerton”

În anul 2020, lumea s-a îndrăgostit de Simon Basset din „Bridgerton”. Interpretat de Regé-Jean Page, Simon a atras impresii pozitive la început. La urma urmei, era chipeș. După primul sezon, s-a anunțat că nu va mai face parte din seria Netflix din cauza „nepotrivirilor creative”. Mai târziu, actorul Page a dezvăluit într-un interviu că n-a fost niciodată un mare fan al lui Simon: „Oamenii uită că Simon a fost oribil. El a fost cel mai bun exemplu de băiat nenorocit de la Regency”, a spus el.

image

Vezi şi: Kelly Clarkson o să îşi schimbe oficial numele. Cum o s-o cheme şi de ce face această schimbare

Probabil că părinții care au fost inspirați să-și numească fiul Simon după ducele din „Bridgerton” regretă puţin acum.

Lorelai sau Rory de la „Fetele Gilmore”

Serialul „Fetele Gilmore” a devenit un clasic. Lansată în anul 2000, drama s-a centrat în jurul a trei generații ale familiei Gilmore: Emily, fiica ei, Lorelai, în vârstă de 32 de ani, și fiica ei adolescentă, numită tot Lorelai sau prescurtat Rory.

La început, Rory părea a fi modelul perfect pentru adolescente, cum era inteligentă, bună, hotărâtă, dar şi amuzantă, ironică.

Citeşte şi: Cine sunt starurile cunoscute după al doilea prenume. Incredibil cine rezonează mai bine cu prenumele Robyn decât cu cel de scenă!

Pe măsură ce serialul a continuat, Rory a scăzut lent, dar constant în popularitate. Părea să devină mai egoistă și blazată, lipsită de motivaţie. În anul 2016, Rory a devenit unul dintre cele mai dispreţuite personaje ale serialului. Începând din 2000, numele Lorelai a crescut vertiginos în popularitate, dar, după dezvoltarea personajului Rory, unii părinți au ajuns să regrete că și-au numit bebelușii după ea.

FOTO: Pixabay



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg