Semne neobişnuite că eşti însărcinată

Sarcina este, fără îndoială, o perioadă extraordinară, dar deseori presupune şi simptome destul de ciudate, chiar neplăcute.

image

Unele dintre semnele neobişnuite pe care le dă sarcina pot apărea foarte devreme, chiar înainte ca testul de sarcină să fie pozitiv. Sunt o mulțime de semne bizare ale instalării unei sarcinii de care cu siguranță vei uita după ce vei naște copilul, dar care te surprind sau te pun pe gânduri.

Simţi un gust metalic

Femeile însărcinate pot avea pofte alimentare foarte ciudate, dar dacă simți gust de metal, există un motiv științific în spatele apariţiei acestuia. Hormonii tipici ai unei sarcini te afectează în multe moduri. Creșterea nivelului de estrogen și progesteron conduc la apariţia unui gust metalic. Din fericire, poți scăpa cu ușurință de ea mestecând gumă mentolată.

Îţi sângerează gingiile la periaj

Începi să observi că gingiile sunt mai sensibile? Este posibil să fii însărcinată. Sarcina afectează fluxul de sânge din corp, provocând umflarea și sângerarea gingiilor. Ar fi ideal să foloseşti aţa dentară cel puțin o dată pe zi și o periuță de dinți cu peri moi pentru a atenua simptomele.

Citește și: Cele mai bizare pofte în sarcină. Ce indică aceste plăceri culinare

Ai arsuri stomacale

O senzație de arsură în capul pieptului poate apărea după ce ai mâncat ceva prea picant, dar ar putea fi și un semn de sarcină. De fapt, indigestia este frecventă în timpul sarcinii, deoarece bebelușul în creștere continuă să-ți apasă stomacul. Pentru a scăpa de această senzație neplăcută şi enervantă, încearcă să reduci consumul de cofeină și să mănânci puţin şi des, în loc de trei mese săţioase.

Vezi și: Vechi metode de detectare a unei sarcini. Testul încolţirii grâului sau orzului s-a dovedit a fi destul de bun

Eşti ameţită

Amețelile pe care le simți când te ridici din pat ar putea fi unul dintre primele semne ale sarcinii. Fluxul sanguin crescut îţi poate afecta tensiunea arterială, făcându-te să te simți amețit. Dacă simți că se învârte camera cu tine, vestea bună este că ar putea fi o sarcină care îţi provoacă starea aceasta.

FOTO: Pixabay



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg