Cascadorul reginei britanice, trimis după gratii. Acuzațiile grave aduse

Monarhul britanic a lipsit de la multe evenimente ba din cauza pandemiei, ba din cauza propriilor probleme cu mobilitatea. Nu-i de mirarea că, atunci când s-a aflat despre arestarea cascadorului ei, lumea s-a gândit că are o dublură care o înlocuiește atunci când ea devine indisponibilă!

image

Cascadorul despre care a scris presa britanică este nimeni altul decât Gary Connery, cel care a interpretat rolul reginei într-un filmuleț de promovare al Jocurilor Olimpice din 2012, care au avut loc în Londra. În clipul respectiv, o putem vedea și pe Regina Elisabeta a II-a în carne și oase, însă, când a fost vorba ca ea să sară dintr-un avion – conform scenariului filmulețului – a fost înlocuită de un cascador care arăta cât se poate de asemănător cu Majestatea Sa.

Evident că regina de 96 de ani nu putea fi pusă sub niciun pericol, așadar a fost căutat și găsit un om care s-o înlocuiască cu brio. Din acel moment, Gary a devenit cunoscut tuturor drept „cascadorul reginei”. Din păcate, reputația acestuia este acum știrbită din cauza comportamentului său care a lăsat de dorit și care l-a băgat după gratii!

CNN ne informează că acest Connery a fost arestat și acuzat de violență domestică, după ce și-a atacat iubita. Se pare că incidentul s-a petrecut în octombrie 2020 și a constat în faptul că Gary și-a împins partenera de viață pe scări, punându-și acesteia viața în pericol și dislocându-i umărul.

Connery a fost condamnat pentru atac deosibit de grav, dar fără intenție, de către tribunalul Oxford, în această săptămână. Tanya Brass, victima agresiunii sale, a dezvăluit următoarele sub jurământ: „Tot ce-mi doresc este ca Gary să-și asume ceea ce a făcut și să fie tras la răspundere pentru suferința cauzată familiei mele. Impactul celor petrecute asupra ficărui aspect din viața mea a fost enorm!”.

Judecătorul Nigel Daly i-a dat câștig de cauză lui Brass, ținând să i se adreseze lui Connery la tribunal: „Nu-ți pare rău pentru ce ai făcut și nu te consideri vinovat”. Connery s-a aflat la prima sa infracțiune, însă tot a ajuns la închisoare pentru gestul său violent.

Ca fapt divers, Gary Connery n-a fost singura persoană care s-o înlocuiască pe regină. Conform celor publicate de Marie Claire UK, Elisabeta a II-a are o dublură de 30 de ani. Ea este Ella Slack, o fostă angajată la BBC. Se pare că postul TV o filmase, la un moment dat, pe suverana britanică, însă acesteia îi intrase soarele în ochi și spera ca jurnaliștii să poată face ceva în acest sens. Atunci a intervenit Slack.

Jurnalista s-a dus la producător și i-a spus: „Vrei să stau eu în poziția în care era Regina?” După care, Ella a ținut să precizeze că n-a făcut nimeni mai mult decât atât, n-a vorbit în locul monarhului, n-a mișcat, de fapt.

„Cred că am fost înlocuitorul reginei timp de 50 de minute. Am înlocuit-o pentru simplul motiv că avem aceeași statură și înălțime”, a dezvăluit jurnalista, care n-a stat niciodată pe tron, n-a luat parte la evenimente în locul Reginei Elisabeta a II-a, ci doar mai e folosită ocazional la repetițiile pentru evenimentele regale majore. Atât.

Foto - Shutterstock