Ce mai face Amber Heard după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp

După o perioadă agitată în lumina reflectoarelor, actrița Amber Heard (37 de ani) a decis să renunțe la Hollywood și să înceapă o altă viață într-o nouă țară.

image

Viața personală a lui Amber Heard a fost pe larg mediatizată, după ce aceasta s-a cuplat cu actorul Johnny Depp, în 2012, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „The Rum Diary‟. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, însă relația lor s-a deteriorat rapid, iar Amber a cerut divorțul în 2016 și un ordin de restricție temporar împotriva lui Depp, acuzându-l de violență domestică.

Citește și: Amber Heard riscă să ajungă la închisoare. A mințit sub jurământ! 

În urma despărțirii, ambii actori au făcut diverse acuzații unul împotriva celuilalt, iar luptele lor juridice au continuat și după divorț. De pildă, Johnny Depp a dat-o pe Amber în judecată, susținând că aceasta i-ar fi distrus reputația printr-un articol de opinie a unui ziar cunoscut, proces pe care actorul l-a și câștigat după multe etape: „Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte‟, a transmis atunci actrița din „Aquaman‟, care a luat și o decizie radicală în urma verdictului. 

Cum arată viața lui Amber Heard

După ce a pierdut procesul cu fostul soț, Amber Heard a decis să renunțe la Hollywood și să înceapă o viață nouă în Spania. Actrița, care și-a șters contul de Twitter și a renunțat la postările din social media, și-a dorit să își crească fiica de doi ani departe de agitația din America.

Prietena lui Amber a spus pentru „Daily Mail‟ că aceasta este fericită și se simte confortabil în Spania, deoarece știe limba: „Este bilingvă și este fericită acolo, crescându-și fiica departe de tot zgomotul (…), nu cred că se grăbește să se întoarcă la serviciu sau la Hollywood, dar probabil o va face când va fi momentul potrivit, pentru proiectul potrivit‟. 

Citește și: VIDEO. Momentul rușinos de la procesul cuplului Johnny Depp - Amber Heard

Conform „Economic Times‟, actrița și-a vândut casa din California anul trecut și, de atunci, a petrecut o perioadă semnificativă de timp în Madrid. În trecut, Amber spunea cât de mult îi place Spania: „Iubesc atât de mult Spania. Sper să ajung să rămân aici, îmi place să trăiesc aici‟. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram - @amberheard 



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg