Lily Allen, moment penibil de față cu Ashton Kutcher și Mila Kunis: „Muream pe interior‟

Ți s-a întâmplat vreodată să încurci vedetele între ele? Dacă da, află că este posibil și la case mai mari, iar momentul să se transforme într-unul, cu adevărat, penibil! A pățit-o chiar Lily Allen de față cu actorii Ashton Kutcher și Mila Kunis. 

image

Lily Allen, în vârstă de 38 de ani, a făcut furori în topurile muzicale internaționale cu piesele „Smile‟ și „Not Fair‟, însă popularitatea melodiilor ei nu a ajutat-o, din păcate, să fie recunoscută de toată lumea. De curând, vedeta a povestit că a trecut printr-un moment jenant în fața actorilor Ashton Kutcher și Mila Kunis, care sunt împreună de câțiva ani. 

Citește și: Ashton Kutcher și Mila Kunis au 275 de milioane de dolari și nicio bonă pentru copiii lor! 

Seamănă Lily Allen cu vedeta cu care a fost confundată?  

În cadrul unui eveniment, desfășurat la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Londra, un șef de sală a confundat-o pe Lily Allen cu nimeni alta decât Rita Ora, o altă cântăreață de origine britanică. Bucuros că are în față o vedetă, șeful de sală a prezentat-o pe Lily Allen cu acest nume lui Ashton Kutcher și Milla Kunis. Din cauza emoțiilor, din păcate, cântăreața nu a avut curaj să îl corecteze: 

„M-a prins de braț și m-a întrebat ce caut acolo pe cont propriu, apoi m-a prezentat lui Ashton și Milla, dar a spus că mă cheamă Rita Ora. Am fost de acord și nu l-am corectat. Am stat pe loc, dar muream pe înauntru. Nu am avut încredere în mine să îi spun că nu sunt Rita Ora. 15 minute mai târziu, a plecat și mi-a spus: Rita, Rita, l-am văzut pe iubitul tău Ricky. Te caută‟, a povestit artista, potrivit „Mirror‟. 

Vezi și: Lily Allen, diagnosticată cu o nouă afecțiune. „Se întâmplă, într-un fel, în familia mea‟

Din fericire, identitatea ei a fost clarificată când iubitul Ritei de la acea vreme, Ricky Hilfiger, a apărut în restaurant. 

image

(Lily Allen și Rita Ora) 

Întâmplarea jenantă vine după ce Lily Allen a spus că doi dintre cei trei copii ai săi i-au distrus cariera. Citește aici mai multe despre declarațiile șocante pe care cântăreața le-a făcut! 

Sursă foto: Pinterest  Recente

muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg