Probleme în paradis? Ryan Gosling, fără soție la Premiile Oscar! De ce nu i-a fost alături Eva Mendes

Ryan Gosling a făcut senzație pe scena Premiilor Oscar 2024 cu interpretarea piesei „I’m just Ken‟, însă din public s-au auzit aplauzele mamei, tatălui și surorii lui, nu și ale soției. De ce nu a vrut Eva Mendes să-i fie alături?

image

Probleme în căsnicie?!  Ei bine, nu, deoarece vedetele au avut dintotdeauna o relație discretă. Ryan Gosling și Eva Mendes formează un cuplu din anul 2011, iar în 2022 s-a aflat că s-au căsătorit în secret. Merg rar la evenimente, drept dovadă că doar în anul 2012, la premiera filmului lor „The Place Beyond the Pines‟, au fost fotografiați împreună pe covorul roșu, potrivit „Harper's Bazaar‟. 

După ce au întemeiat o familie, iar Eva a dat naștere celor doi fiice ale lor, Esmeralda (9 ani) și Amada (7 ani), ea a renunțat la actorie pentru a se concentra pe creșterea și educația copiilor. Așadar, doar Ryan Gosling a rămas în centrul atenției publice! 

Citește și: Eva Mendes și Ryan Gosling sunt „părinți-buldozer”. Ce înseamnă asta? 

Ryan Gosling, fără soție la Premiile Oscar 2024!

Anul 2023 a fost cel în care Ryan Gosling a obținut și mai multă popularitate, grație filmului „Barbie‟ în care l-a jucat pe Ken. El a fost nominalizat și la Premiile Oscar 2024 pentru „Cel mai bun actor în rol secundar‟, însă nu a reușit să obțină premiul cel mare. Cu toate acestea, a urcat pe scenă și a făcut senzație cu interpretarea piesei „I’m just Ken‟.

Din culise a fost susținut de sora, mama și tatăl lui, însă nu și de soție. Discretă din fire, Eva Mendes a ales ca în seara evenimentului să rămână acasă, alături de fiicele lor, și să meargă doar la repetiții. Într-un interviu, Ryan Gosling a spus că s-au distrat copios înainte de spectacol și că a primit note de la fetele lui.  

Citește și: Filmul care a convins-o pe Eva Mendes că este o actriță „groaznică”

De ce nu merge Eva Mendes cu soțul ei la evenimente? 

Anul trecut, într-o postare de pe contul ei de Instagram, Eva Mendes a explicat de ce nu îl însoțește pe Ryan Gosling la evenimentele mărețe de la Hollywood: „Nu este confortabil, mă refer la expunerea vieții noastre private pe care o prețuim foarte mult. Totuși, îmi este dor să facem un film împreună‟, au fost cuvintele actriței. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram @evamendes. Sursă video: Youtube  Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg