Probleme în paradis? Ryan Gosling, fără soție la Premiile Oscar! De ce nu i-a fost alături Eva Mendes

Ryan Gosling a făcut senzație pe scena Premiilor Oscar 2024 cu interpretarea piesei „I’m just Ken‟, însă din public s-au auzit aplauzele mamei, tatălui și surorii lui, nu și ale soției. De ce nu a vrut Eva Mendes să-i fie alături?

image

Probleme în căsnicie?!  Ei bine, nu, deoarece vedetele au avut dintotdeauna o relație discretă. Ryan Gosling și Eva Mendes formează un cuplu din anul 2011, iar în 2022 s-a aflat că s-au căsătorit în secret. Merg rar la evenimente, drept dovadă că doar în anul 2012, la premiera filmului lor „The Place Beyond the Pines‟, au fost fotografiați împreună pe covorul roșu, potrivit „Harper's Bazaar‟. 

După ce au întemeiat o familie, iar Eva a dat naștere celor doi fiice ale lor, Esmeralda (9 ani) și Amada (7 ani), ea a renunțat la actorie pentru a se concentra pe creșterea și educația copiilor. Așadar, doar Ryan Gosling a rămas în centrul atenției publice! 

Citește și: Eva Mendes și Ryan Gosling sunt „părinți-buldozer”. Ce înseamnă asta? 

Ryan Gosling, fără soție la Premiile Oscar 2024!

Anul 2023 a fost cel în care Ryan Gosling a obținut și mai multă popularitate, grație filmului „Barbie‟ în care l-a jucat pe Ken. El a fost nominalizat și la Premiile Oscar 2024 pentru „Cel mai bun actor în rol secundar‟, însă nu a reușit să obțină premiul cel mare. Cu toate acestea, a urcat pe scenă și a făcut senzație cu interpretarea piesei „I’m just Ken‟.

Din culise a fost susținut de sora, mama și tatăl lui, însă nu și de soție. Discretă din fire, Eva Mendes a ales ca în seara evenimentului să rămână acasă, alături de fiicele lor, și să meargă doar la repetiții. Într-un interviu, Ryan Gosling a spus că s-au distrat copios înainte de spectacol și că a primit note de la fetele lui.  

Citește și: Filmul care a convins-o pe Eva Mendes că este o actriță „groaznică”

De ce nu merge Eva Mendes cu soțul ei la evenimente? 

Anul trecut, într-o postare de pe contul ei de Instagram, Eva Mendes a explicat de ce nu îl însoțește pe Ryan Gosling la evenimentele mărețe de la Hollywood: „Nu este confortabil, mă refer la expunerea vieții noastre private pe care o prețuim foarte mult. Totuși, îmi este dor să facem un film împreună‟, au fost cuvintele actriței. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram @evamendes. Sursă video: Youtube  



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg