Rebel Wilson și-a pierdut virginitatea la 35 de ani. Ea are un mesaj pentru adolescenți!

Rebel Wilson, vedeta din „Pitch Perfect‟, a mărturisit că și-a pierdut virginitatea la vârsta de 35 de ani. Într-un discurs sincer, ea le-a transmis un mesaj adolescenților care pun presiune pe începerea vieții sexuale!  

image

Din dorința de a se integra și adapta în relații romantice, mulți tineri consideră că pierderea virginității îi ajută să se conecteze emoțional cu partenerii lor de viață. Potrivit „Healthline‟, presiunea nu contribuie la îmbunătățirea relației, ci acest moment trebuie să se întâmple în momentul în care o persoană se simte pregătită pe deplin și are încredere în partener. Această părere este susținută și de către actrița Rebel Wilson, care, în cazul ei, vârsta de 35 de ani a fost cea potrivită. 

Citește și: Minciunile care ne-au fost spuse despre sex și pe care nu ar fi înțelept să le mai credem 

„Nu toată lumea trebuie să își piardă virginitatea în adolescență‟ 

Prin propriul exemplu, Rebel Wilson, în vârstă de 44 de ani, își dorește să îi încurajeze pe tineri să nu pună presiune pe ei și să nu facă acest pas doar pentru că „trebuie să e întâmple în adolescență‟:

„Nu toată lumea trebuie să își piardă virginitatea în adolescență. Oamenii pot aștepta până când sunt gata sau până când devin maturi. Cred că acesta ar putea fi un mesaj pozitiv. Evident, nu trebuie să aștepți până la 30 de ani, cum am făcut-o eu, dar nici nu trebuie să pui presiune pe tine, dacă ești adolescent‟, a spus actrița. 

Nu-i plăcea să discute despre acest subiect   

Rebel Wilson a adăugat că în perioada adolescenței evita să discute despre acest subiect, deoarece îi era rușine că încă era virgină. Din această cauză, a ajuns să mintă că și-a început viața sexuală la 23 de ani:

„A fost o perioadă vagă. I-am spus celui mai bun prieten că am făcut-o pe la 23 de ani, doar pentru a scăpa, pentru a evita întrebările. Unii oameni spun că la 23 de ani este atât de târzu, iar acum stau și mă gândesc că, în cazul meu, s-a întâmplat la 35 de ani. O să par cea mai mare ratată!‟ 

Citește și: Rebel Wilson radiază de fericire de când o iubește pe Ramona Agruma 

Ajunsă la vârsta de 44 de ani, Rebel Wilson consideră că „și-ar fi explorat‟ și mai mult sexualitatea dacă ar fi întâlnit partenerul potrivit la 20 de ani: „Consideram că o căsnicie reprezintă o pierderea de timp. Apoi, am început să am sentimente pentru femei‟, a spus ea. Rebel Wilson a declarat că este bisexuală, iar, în prezent, este logodită cu Ramona Agruma. În luna noiembrie 2022, actrița și-a întâmpinat primul copil, prin intermediul unei mame surogat. 

Sursă foto: Instagram@rebelwilson  Recente

Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg