Lucruri pe care e bine să le faci înainte de vacanţă

1 75456 original jpg jpeg

Înainte de a pleca în vacanţă eşti preocupată doar să nu uiţi să-ţi pui periuţa de dinţi în bagaj şi să ajungi în timp util la aeroport. Dar mai există câteva aspecte importante pe care trebuie să le faci înainte de plecare!

Curăţenie în casă

Curăţenia nu se află pe lista priorităţilor înainte de a pleca în vacanţă, pentru că oamenii se gândesc că oricum nu vor fi acasă. Însă curăţarea frigiderului sau a cămarei este importantă pentru ca alimentele să nu se strice cât timp eşti plecată. Totodată, când vei reveni acasă, obosită după câteva zile în care ai călătorit, îţi vei mulţumi că ai avut grijă ca înainte de plecare să schimbi cearşafurile şi te vei putea odihni liniştită.

Plata facturilor

Dacă obişnuieşti să-ţi achiţi cheltuielile online, atunci ai grijă să nu uiţi de acest detaliu înainte de a pleca în vacanţă. Nu este recomandat să te loghezi la contul bancar prin intermediul wi-fi-urilor din spaţiile publice din motive de securitate.

Aprovizionare

În general, oamenii nu-şi cumpără mâncare înainte de a pleca pentru câteva zile de acasă, pentru că nu vor să le expire alimentele înainte de a le consuma. Cu toate acestea, ar fi neplăcut să ajungi flămândă acasă şi să constaţi că nu ai nimic de mâncare în frigider. Astfel, poţi congela câteva bucăţi de carne pe care să le găteşti rapid la întoarcere. De asemenea, dacă ţi-e teamă că se întrerupe curentul şi frigiderul tău se poate opri din funcţiune, pune un pahar cu gheaţă pe unul dintre rafturi, iar dacă la întoarcerea ta cuburile de gheaţă şi-au păstrat forma, atunci însemană că nu s-a întâmplat nimic şi că alimentele sunt proaspete.

Ascunderea obiectelor de valoare

Dacă urmează să lipseşti mai multe zile de acasă, atunci nu uita să îţi ascunzi banii şi obiectele de valoare într-un loc pe care îl ştii doar tu şi cei foarte apropiaţi. Cele mai bune opţiuni sunt seifurile ascunse în pereţi. Totodată, pe piaţă au apărut seifuri care îţi trimit alerte de securitate pe telefon dacă cineva încearcă să-l spargă.

   Recente

Obiceiuri care afectează sănătatea tractului urinar jpg
Lasagna cu spanac Sursa foto shutterstock 1738952648 jpg
oj png
clickpentrufemei ro (2) jpg
branca ursului femeie shutterstock 659200591 jpg
Chec cu lamaie Sursa foto shutterstock 2032280408 jpg
3 motive sa te speli pe fata seara Sursa foto shutterstock 1924405574 jpg
shutterstock 512817400 jpg
O locuință de revistă, amenajată în patru pași simpli jpg
De ce sa masezi tenul cu miere Sursa foto shutterstock 1613904577 jpg
Rulada cu gem de cirese Sursa foto shutterstock 2072439719 jpg
Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg