Lucruri pe care e bine să le faci înainte de vacanţă

1 75456 original jpg jpeg

Înainte de a pleca în vacanţă eşti preocupată doar să nu uiţi să-ţi pui periuţa de dinţi în bagaj şi să ajungi în timp util la aeroport. Dar mai există câteva aspecte importante pe care trebuie să le faci înainte de plecare!

Curăţenie în casă

Curăţenia nu se află pe lista priorităţilor înainte de a pleca în vacanţă, pentru că oamenii se gândesc că oricum nu vor fi acasă. Însă curăţarea frigiderului sau a cămarei este importantă pentru ca alimentele să nu se strice cât timp eşti plecată. Totodată, când vei reveni acasă, obosită după câteva zile în care ai călătorit, îţi vei mulţumi că ai avut grijă ca înainte de plecare să schimbi cearşafurile şi te vei putea odihni liniştită.

Plata facturilor

Dacă obişnuieşti să-ţi achiţi cheltuielile online, atunci ai grijă să nu uiţi de acest detaliu înainte de a pleca în vacanţă. Nu este recomandat să te loghezi la contul bancar prin intermediul wi-fi-urilor din spaţiile publice din motive de securitate.

Aprovizionare

În general, oamenii nu-şi cumpără mâncare înainte de a pleca pentru câteva zile de acasă, pentru că nu vor să le expire alimentele înainte de a le consuma. Cu toate acestea, ar fi neplăcut să ajungi flămândă acasă şi să constaţi că nu ai nimic de mâncare în frigider. Astfel, poţi congela câteva bucăţi de carne pe care să le găteşti rapid la întoarcere. De asemenea, dacă ţi-e teamă că se întrerupe curentul şi frigiderul tău se poate opri din funcţiune, pune un pahar cu gheaţă pe unul dintre rafturi, iar dacă la întoarcerea ta cuburile de gheaţă şi-au păstrat forma, atunci însemană că nu s-a întâmplat nimic şi că alimentele sunt proaspete.

Ascunderea obiectelor de valoare

Dacă urmează să lipseşti mai multe zile de acasă, atunci nu uita să îţi ascunzi banii şi obiectele de valoare într-un loc pe care îl ştii doar tu şi cei foarte apropiaţi. Cele mai bune opţiuni sunt seifurile ascunse în pereţi. Totodată, pe piaţă au apărut seifuri care îţi trimit alerte de securitate pe telefon dacă cineva încearcă să-l spargă.

   



Recente

clickpentgrufemei ro jpg
Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg