Cel mai mare antrenament de fitness din lume, cu participarea României

Sâmbătă, 21 septembrie 2024, lumea ar putea asista la stabilirea unui nou record global: cel mai mare antrenament HIIT (High-Intensity Interval Training) realizat vreodată, cu participarea simultană a mii de persoane din întreaga lume.

image

Zeci de echipe, fiecare formată din cel puțin 50 de participanți, inclusiv grupuri din România, vor fi conectate online pentru a lua parte la această clasă de fitness de proporții.

Inițiativa aparține companiei Herbalife, care își propune să doboare nu unul, ci două titluri GUINNESS WORLD RECORDS™: pentru cea mai mare clasă HIIT organizată simultan la nivel global și pentru cei mai mulți spectatori care urmăresc un antrenament live de acest tip pe YouTube. Distribuitorii Independenți Herbalife din întreaga lume se vor alătura comunităților lor locale, pasionați de sport și de un stil de viață sănătos, pentru un antrenament de 30 de minute transmis în direct.

Citește și: Bicicletă eliptică sau staționară? Află care este mai bună pentru slăbit!

Pentru a stabili aceste noi recorduri, este necesar ca cel puțin 3804 persoane să participe la sesiunea HIIT și peste 13.000 să urmărească fluxul live online, fiecare de pe dispozitivele proprii. Participanții vor urma aceleași exerciții, iar conform regulilor GUINNESS WORLD RECORDS™, toți membrii grupului trebuie să finalizeze antrenamentul fără a se opri mai mult de un minut, altfel întreaga echipă va fi descalificată.

Sesiunea de fitness va avea loc la ora 16:00, ora României, simultan în mai multe orașe, inclusiv București, Iași, Ploiești, Constanța și Brașov.

Vezi și: Antrenoarea care a ajutat peste 300 de femei să slăbească dezvăluie secretele siluetei ideale!

Ne dorim să aducem laolaltă comunitatea noastră globală și să sărbătorim stilul de viață activ și sănătos pe care îl susținem de mai bine de patru decenii cu produsele noastre. În 2015 am stabilit un titlu GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru cei mai mulți participanți la un antrenament HIIT în 24 de ore. De această dată Herbalife își dorește să doboare acest record, dar și să avem cei mai mulți telespectatori pentru un flux live de antrenament HIIT pe YouTube, declară Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România.

@shutterstock

Editor: Raluca Toma



Recente