Simptome care pot anunţa o afecţiune gravă

1 81623 original jpg jpeg

Afecţiunile de care poate suferi un om sunt nenumărate. Medii sau severe, majoritatea bolilor indică de la început anumite simptome, pe care nicio persoană nu ar trebui să le ignore, mai ales în ziua de astăzi când în fiecare minut un om află că este bolnav.

Iată care sunt simptomele care anunţă prezenţa unei afecţiuni:

Fire de păr în bărbie

Acesta poate fi un simptom al sindromului de ovare polichistice. Dezechilibrul hormonal poate afectat şi menstruaţia, lucru care poate avea impact negativ asupra fertilităţii. O privire asupra istoricului medical şi alte simptome ajută medicul să stabilească un set de analize.

Vase de sânge în ochi

Vasele de sânge prezente în ochi pot anunţa o afecţiune cunoscută sub numele de hemoragie subconjunctivală, care este prezentă mai ales la persoanele care suferă de hipertensiune arterială şi diabet. Este recomandat să mergi la un medic dacă te confrunţi cu această problemă.

Urina şi-a schimbat culoarea

Urina trebuie să fie curată şi să aibă culoarea galben deschis. Dacă urina are o nuanţă închisă, s-ar putea să fii deshidratată. Dar, recomandat este să faci o analiză când observi că urina îşi schimbă culoarea.

Oboseală după trezire

Aceasta este o problemă comună în rândul oamenilor din întreaga lume, mai ales în ultimul deceniu. Oboseală resimţită după 7-8 ore de somn poate anunţa o problemă precum sindromul picioarelor grele. De asemenea, simţi nevoia să îţi mişti picioarele deoarece ele devin grele în timp ce stai jos. O altă explicaţie pentru acest simptom este că organismul nu se relaxează în totalitate pe timpul nopţii.

Mâncărimi ale pielii

Mâncărimea pielii poate fi cauzată de ciroză. Această afecţiune nu prezintă la început simptome, însă cu timpul ele se dezvoltă. Mâncărimea şi pielea tare şi galbenă pot anunţa această problemă de sănătate. Important este să mergi la un specialist pentru un control detaliat. Nu ignora semnele pe care le transmite corpul, niciodată!



Recente

Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg