Friptură de vită în sos de bere

1 80863 original jpg jpeg

 Secretul cărnii fragede de vită constă în baiţul folosit şi în timpul de fierbere. Iată cum obţii o friptură fragedă în sos de bere.

Ai nevoie de

1 kg pulpă de vită1 ceapă3-4 căţei de usturoi200 g ciuperci500 ml bere neagrăsarepiper1 linguriţă boia6-7 linguri ulei

Mod de preparare

Tai carnea cubuleţe, o condimentezi cu sare, piper şi cu boia, apoi o rumeneşti în ulei, amestecând constant. Adaugi ceapa tăiată fin, torni berea, acoperi vasul şi laşi să fiarbă. Pui ciupercile, căţeii de usturoi şi condimentezi, dacă mai este nevoie. Dai vasul la cuptorul încins şi îl ţii până se pătrunde carnea. Dacă scade sosul mai poţi turna puţină apă clocotită.



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg