Idee pentru o masă gustoasă şi rapidă: mini pizza cu friptură şi caşcaval
Dacă şi pentru tine cea mai bună pizza este cea pe care nu trebuie s-o împarţi cu nimeni, această reţetă de mini pizza este exact ce ai nevoie în zilele în care vrei să pregăteşti rapid ceva bun pentru masa de prânz sau pentru seară. Fiecare şi-ar putea alege toppingurile preferate.
Ai tăi au poftă de pizza şi nu ai vreme să faci blatul necesar? Ai putea folosi chifle pe care să aşezi friptură şi un strat generos de caşcaval ras. Îţi arătăm cum să procedezi pentru a avea un rezultat delicios în câteva mişcări. Sosul de barbeque şi şi ierburile italiene dau un gust deosebit acestor pizza mici, perfecte ca porţii pentru patru persoane.
Ingrediente pentru patru porţii
4 chifle de hamburger
200 g friptură de porc sau pui
100 ml sos barbeque
50 g cașcaval
mix de ierburi italiene
Te-ar mai putea interesa: Pizza potrivită zodiei tale. „Pizza Suprema îi va potoli Leului pofta copioasă‟
Mod de preparare
Mărunţeşti friptura cât mai mărunt și o amesteci cu sosul de barbeque și mix de ierburi italiene, după gust.
Tai în jumătate chiflele, scobești puțin miez și pui în loc umplutura. Razi cașcaval și presari din nou mix de ierburi italiene, după gust.
Vezi şi: Cum să faci cel mai bun aluat de pizza. De ce e important să îl laşi la dospit 24 de ore
Pui fiecare pizza în tavă. La final, le dai pe toate la cuptor, la 170 °C, un sfert de oră, până se topește cașcavalul.
FOTO: Shutterstock