Pastă de pește, perfectă pentru gustări. Ai nevoie de numai cinci ingrediente
Ideală pentru un aperitiv, întinsă pe felii mici de baghetă, pasta de peşte este gata în numai zece minute.
Când ai poftă de ceva delicios de gustat între mese, îţi trebuie doar cinci ingrediente să prepari o pastă de peşte cremoasă şi savuroasă. Dacă te-a cucerit pe tine, păstrează reţeta şi repet-o când ai oaspeţi la masa ta! Vei face impresie bună, cu siguranţă. Încearcă să eviţi peştele la conservă şi foloseşte peşte făcut la cuptor sau prăjit. Când ai peşte rămas de la o altă masă, este perfect pentru această pastă cu cremă de brânză.
Ingrediente pentru două porţii
400 g pește prăjit sau la cuptor
200 g cremă de brânză
1 lămâie
20 ml ulei de măsline
pătrunjel, opţional
sare
Te-ar mai putea interesa: Reţetă în paşi. Ruladă cu somon, ciuperci și spanac
Mod de preparare
Dacă este nevoie, îndepărtezi pielea peștelui și oasele. Pui peștele în blender și-l mărunțești.
Adaugi crema de brânză și zeama de la lămâie. Torni uleiul de măsline și condimentezi cu sare, după gust.
Vezi și: Burger de pește cu sos tartar, alinare pentru suflet în sezonul rece
Servești pasta pâine prăjită și pătrunjel tocat.
FOTO: Shutterstock