Secretele acestui cheesecake cu piersici. De ce toți cer porția a doua?
Clasicul cheesecake poate fi cu totul diferit dacă parcurgi paşii reţetei de mai jos. Vezi ce ingrediente îţi garantează succesul şi cum să procedezi pentru ca fiecare să mai dorească o porţie!

Ingrediente pentru 10 porţii
Pentru blat:
300 g biscuiţi digestivi cu cacao
100 g unt
Pentru umplutură:
½ kg cremă de brânză
100 g zahăr
200 g unt
2 linguri fulgi de nucă de cocos
250 ml smântână pentru frişcă
Pentru decor:
300 g piersici
1 plic tort-gelee roşu
Te-ar mai putea interesa: Un deliciu cum n-ai mai gustat: cheesecake cu lămâie şi frişcă, la pahar
Mod de preparare
Sfărâmi biscuiţii şi-i amesteci cu untul moale. Treci amestecul într-o tavă tavă rotundă şi-l dai la frigider.
Amesteci crema de brânză cu zahărul şi untul. Încorporezi frişca bătută şi fulgii de nucă de cocos. Torni compoziţia peste blatul de biscuiţi şi le dai la rece din nou două-trei ore.
Vezi si: Cheesecake cu kiwi şi jeleu
Ornezi prăjitura cu piersicile tăiate cubuleţe în prealabil şi torni tort-gelee, preparat conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Dai la frigider peste noapte.
FOTO: Shutterstock