Element atât de important în arhitectura unui spaţiu – fie că este locuinţă sau birou – fereastra merită cu prisosinţă o atenţie deosebită. Iar „hainele” ei cele mai valoroase sunt perdeaua şi draperia. Ce nu ştie chiar toată lumea este că o perdea nu este o simplă perdea şi o draperie nu este o simplă draperie. În afara rolului funcţional (de necontestat, de altfel), ele trebuie să fie adevărate podoabe pentru ferestre, elemente care să întregească ansamblul, să îl completeze ori să-l accentueze, să reflecte personalitatea celui care ocupă încăperea sau spaţiul respectiv. La exact aceste lucruri se pricep experţii Oana Concept Store: la crearea de soluţii care să le satisfacă clienţilor săi dorinţa de frumos şi armonie, însă fără a compromite rolul practic al perdelelor şi draperiilor.

Dedicată misiunii asumate de a educa în privinta importanţei alegerii corecte a materialelor, texturilor, culorilor şi accesoriilor, entuziasta echipa de la Oana Concept Store transformă în realitate aşteptările clienţilor în privinţa decorării ferestrelor, ţinând cont în acelaşi timp atât de „pretenţiile”, cât şi de bugetul acestora. Şi asta pentru că valorile după care profesioniştii acestui domeniu de nişă s-au ghidat mereu sunt calitatea, încrederea, punctualitatea şi integritatea - fără de care probabil că nu s-ar fi bucurat de succesul de azi şi nici de respectul celor care le-au fost deja clienţi.

Experţii Oana Concept Store oferă consultanţă în luarea celei mai bine decizii de decorare a ferestrelor. Împreună cu ei, clientul alege din propunerile de mostre materialele ce vor fi folosite, avându-se în vedere specificul camerei, paleta de culori şi designul interior. Tocmai pentru a avea garanţia lucrului bine făcut, specialiştii OANA oferă o prezentare 3D, astfel încât clientul să poată vizualiza cum va arăta lucrarea. După măsurătorile efectuate la locaţie cu aparatură de ultimă generaţie, care nu lasă loc de suprize neplăcute la montaj, şi alegerea sistemelor de prindere, perdelele şi draperiile sunt impecabil realizate în atelierul de croitorie. Pentru ca, în cel mult 20 de zile lucrătoare de la primul contact cu experţii OANA, să poată avea loc montajul: rapid, profesionist, cu minim deranj, tocmai pentru a nu ştirbi cu nimic bucuria şi frumuseţea aşteptatului moment.

Transformarea unei locuinţe într-un cămin ori a unui birou într-un loc primitor este pentru Oana Concept Store o afacere de familie dusă – iată - mai departe, şi ridicată la nivelul serviciilor premium. Consultanţa acordată pe toată durata proiectului şi sub toate aspectele, seriozitatea şi atenţia acordate fiecărui client în parte fac din această experienţă una calitativă, de un nivel realmente înalt. Fără a face rabat de la calitate, atât în privinţa materialelor cât şi a sistemelor de prindere şi a accesoriilor, tratând cu cea mai mare atenţie fiecare lucrare şi ţinând cont de cele mai mici detalii ale ei, obiectivul experţilor OANA este ca fiecare proiect realizat să reprezinte o inconfundabilă semnătură care să îi recomande.

La inaugurarea Oana Concept Store, cei prezenţi au avut ocazia să afle de la Mariana Nicolae, consultant home&deco, cu o vastă experienţă în domeniu, care sunt tendinţele în materie de ţesături şi amenajări interioare, iar de la Valentina Vînătoru – specialist în feng shui -  care este importanţa amplasării acestui element aparent banal, fereastra, în echilibrarea energiilor dintr-o încăpere.