Ce culoare se potriveşte tipului tău de personalitate?

Te-ai gândit vreodată că personalitatea ta este reflectată de culoarea pe care o preferi? Află ce spune despre tine şi cei dragi!

image

În testele noastre anterioare, am explorat ce trăsături de personalitate sunt dezvăluite în funcție de forma nasului, a degetelor, poziția picioarelor când stai aşezat, poziția de dormit, cafeaua preferată. De data aceasta, ai ocazia să descoperi ce spune despre tine culoarea pe care o preferi. Astfel de teste te ajută să te cunoşti mai bine şi să afli detalii despre ceilalţi, pentru a permite o înțelegere și comunicare profundă.

Roşu

Dacă culoarea ta preferată este roșu, atunci trăsăturile de personalitate ale culorii tale preferate dezvăluie nevoia de putere și control. Îți este greu să renunţi la libertatea proprie, mai ales în prezența unor figuri cu autoritate precum profesorii, șefii, părinții.

În relații, îți place să primeşti la fel de mult pe cât oferi. Iubești cu pasiune și intensitate. Ai tendința de a fi îndrăzneț, hotărât, extrovertit, perseverent și fără frică să iei inițiativa sau să te exprimi.

La locul de muncă, ești orientat spre acțiune. Deseori, lucrezi peste măsură. Ai tendința de a fi motivat și concentrat pe obiective. Îți place să deţii controlul și să ai un cuvânt de spus, să deţii posturi de conducere sau un serviciu care îţi permite un anumit grad de autonomie.

Albastru

Vrei să fii original în orice faci. Apreciezi integritatea și unitatea în relații. Ești un romantic. Îți place să hrănești oamenii, plantele și animalele. În copilărie, ai căutat recunoaștere și ai fost destul de sensibil la respingere. Probabil că ți-a fost greu să te adaptezi la rutinele școlii, deoarece mintea ta era foarte imaginativă. Ai lucrat mai bine într-un mediu de încurajare decât de competiție.

În relații, cauți relații armonioase în care poți fi un adevărat romantic. Îți plac conexiunile care încurajează exprimarea și acceptarea. Este posibil să iei decizii bazate pe emoții. Vrei să fii înțeles și apreciat.

La job, ești meticulos, sistematic, analitic și atent la detalii. Ai tendința de a oferi îndrumări sau de a avea o influență pozitivă asupra oamenilor pentru a-și îmbunătăți munca sau viața. Colegii îţi apreciază sinceritatea și compasiunea. Ești bun la rezolvarea conflictelor dintre oameni.

Verde

Eşti vizionar, nonconformist. Apreciezi inteligența, perspicacitatea, dreptatea și corectitudinea. Trăiești după propriile tale standarde. S-ar putea să pui la îndoială autoritatea. În relații, preferi o abordare în care mintea învinge inima. Devii neliniştit dacă te simţi controlat prea mult de emoţiile tale.

La serviciu, eşti apreciat pentru inteligența ta. Îți place să înveți lucruri și concepte noi, precum şi să fii apreciat pentru munca ta. Nu renunți ușor dacă te confrunți cu obstacole sau probleme. Cu toate acestea, nu-ţi asumi riscuri şi nu eşti îndrăzneț.

Galben

Ești optimist, iubitor de distracție, vesel, creativ. Îți place să discuți cu oamenii. Nu poți suporta mult timp singurătatea. Eşti destul de selectiv când îţi faci prieteni, deoarece preferi un grup social unit, decât grupuri mai mari, cu conexiuni superficiale. Îţi ascunzi emoțiile în spatele atitudinii pline de energie. În circumstanțe negative, poți părea arogant.

Te-ar mai putea interesa: Ce influenţă au culorile asupra vieţii tale

În relații, îți place să trăiești în prezent. Te bucuri din plin de fiecare moment. Te înțelegi bine cu partenerii cu care îți poți menține libertatea și viața socială. Ești un partener distractiv și pasional. S-ar putea să pari lipsit de griji, dar îți dorești prezența fizică și atenția partenerului.

La locul de muncă, ești potrivit pentru roluri care îți lasă loc pentru creativitate și colaborare cu ceilalţi. Îți place spontaneitatea în munca ta, să creezi idei noi. Uneori, s-ar putea să grăbești lucrurile. Sunteți bun la găsirea de informații și la crearea de rețele.

Negru

Ești o persoană cu voință puternică, hotărâtă, încrezătoare, independentă, care își asumă riscuri. De asemenea, poți să pari serios, intimidant și autoritar, atât la locul de muncă, cât și în relații. Eşti o persoană convențională și conservatoare, care emană mister, eleganță, demnitate, politețe. Aspectul tău arată că deţii controlul, dar şi că eşti destul de nesigur în interior. Îți place atenția şi eşti adesea invidiat pentru statutul și stilul tău de viață. 

În relații, ții oamenii la distanță. Îți păzești emoțiile. Ai ziduri destul de înalte pentru a nu lăsa pe cineva să intre în secretele și viața ta. Nu-ți place să împărtășești fiecare detaliu al vieții tale. Păstrezi o aură de mister în jurul tău. Nu îți lași garda jos ușor. Cu toate acestea, sunteți o persoană de încredere.

La locul de muncă, ai o abilitate neobișnuită de a obţine succese din orice. Vrei ca totul să fie perfect sau cel puțin aproape de perfecţiune. Ești metodic în munca ta. Vei încerca să faci totul de unul singur, pentru că îți este greu să ceri ajutor.

Alb

Ești răbdător, empatic, calm, organizat, meticulos. Eviți confruntările. Ești o persoană atentă. Te străduiești pentru simplitate, curățenie și liniște. Ești căutat pentru prezența ta liniștitoare și natura pașnică.

În relații, ești generos, amabil și bun ascultător. Te asiguri că cealaltă persoană se simte bine în compania ta. Ești alimentat de dorințele altora. Ai nevoie de a fi acceptat pentru individualitatea ta.

La locul de muncă, ești un lucrător independent care refuză să fie sub controlul cuiva. Îți place să faci lucrurile în felul tău. În acest fel, poți avea și mai multă autonomie și mai puține confruntări sau dezacorduri. Ai o latură plăcută care te face să te conformezi la cerințe nerezonabile.

Roz

Dacă culoarea ta preferată este roz, trăsăturile de personalitate ale culorii tale preferate dezvăluie că ești sociabil, jucăuș, distractiv, inteligent, sincer. Cauți iubirea necondiționată. Ești o persoană generoasă care va pune nevoile altora înaintea ta. Acorzi o mare importanță familiei și prietenilor. Eşti un romantic.

Violet

Ești un om plin de compasiune, imaginație, visător, vizionar, intuitiv și creativ. Ești misterios în același timp. Ai un interes profund pentru spiritualitate. Îți place să fii tratat ca o regalitate. Îți prețuiești individualitatea. Ești iute la minte și nu-ți place să urmezi ordinele sau să fii sub controlul altcuiva.

Vezi și: Care este cea mai obositoare culoare pentru ochi. Așa o integrezi corect în amenajarea locuinței!

Portocaliu

Ești spontan, optimist, neconformist, îndrăzneț, entuziast, energic, spiritual și, uneori, extravagant. Ești hotărât să-ţi atingi obiectivele, dar ceva mai puțin intens decât cei a căror culoare preferată este roșu. Îți place să socializezi și să explorezi un amalgam de culturi diferite. Cel mai probabil îţi plac activitățile aventuroase, drumețiile, scufundările. Treci cu ușurință peste probleme sau eșecuri.

FOTO: Shutterstock



Recente

cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional  Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test  Care fata e mai atragatoare  Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg