Poziţia pe care o ai când eşti oaspete îţi dezvăluie personalitatea

Suntem diferiţi, iar diferenţele dintre noi se observă foarte bine şi atunci când suntem simpli invitaţi în casa prietenilor. Poziţia pe care o adoptăm cel mai des ne trădează felul de a fi.

picior peste picior jpg

Psihologii reamintesc adesea de diferenţele dintre noi se observă în cele mai mici şi insignifiante aspecte ale vieţii. Acest test îți va arăta mai multe despre tine în funcție de modul în care te aşezi atunci când ești oaspete în casa cuiva.

Drept, cu picioarele puţin depărtate

Ești încrezător și hotărât. Îți place să deţii controlul. Poți fi de încredere și ești de mare ajutor pentru cei din jur. Îţi iei în serios sănătatea şi ai grijă să faci tot ce ţine de tine ca să fii în formă, de aceea încerci să menţii o postură corectă.

Lăsat pe spate

Ești o persoană sensibilă, pricepută la analizarea oamenilor și a emoțiilor. Îți este greu să rămâi indiferent la ce se întâmplă în jurul tău. Iei o decizie doar după ce ai cântărit foarte bine.

Vezi și: Ce spune poziţia sexuală preferată despre relaţia ta de cuplu? Specialistul îţi răspunde

Aplecat în faţă

Îți place să cunoști oameni noi și să-ți faci prieteni. Știi să impresionezi oamenii prin aprecierea pe care le-o arăţi. Eşti predispus să te laşi purtat de val şi să uiţi de propriile interese.

Cu gleznele încrucişate

Te simți adesea tentat să-ți arăți abilitățile de conducere. Vrei să fii informat despre tot și despre toată lumea și-ți place să deţii controlul. Este şi poziție foarte elegantă. Cu toate acestea, această postură trădează o fire geloasă în relaţiile de cuplu sau de prietenie.

Picior peste picior

Poziţia picior peste picior este un semn că vrei să-ţi ascunzi slăbiciunile. Pari încrezător, dar şi lipsit de încredere în forţele proprii. Nu ești foarte deschis cu străinii și-ți ia un pic de timp să capeţi încredere în ceilalţi.

Citești și: Poziţiile de somn care alină cele mai comune dureri

Cu genunchii apropiaţi

Eşti un perfecţionist. Unora le poţi părea rece, strict, dar, când ajung să te cunoască mai bine, descoperă că eşti sincer, amabil, meticulos. Iubești viața, motiv pentru care celorlalți le place să fie în preajma ta. S-ar putea să-ți fie greu să fii tăcut.

Cu braţele încrucişate sau cu mâinile între picioare

Dacă obişnuieşti să ţii braţele încrucişate înseamnă că ai un caracter puternic. Eşti serios şi gândeşti lucrurile în profunzime. Încrucișarea brațelor ar putea indica o nevoie mai mare de protecție pe care o poți asigura singur.

Ţii palmele lipite şi ascunse între picioare? Eşti o persoană timidă, foarte sensibilă, modestă, care îi înțelege pe ceilalți. Eşti întotdeauna dispus să acorzi sprijinul tău.