De ce sunt dezamăgite Mary-Kate și Ashley Olsen, gemenele care au făcut furori la Hollywood

Mary-Kate și Ashley Olsen au devenit cunoscute pe vremea când nici măcar nu împliniseră 1 an, devenind vedetele serialelor și filmelor cu copii și adolescenți. În ciuda succesului, surorile se declară astăzi dezamăgite de perioada în care erau în atenția publicului larg. 

image

Surorile Mary-Kate și Ashley Olsen, în vârstă de 37 de ani, s-au retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Ele au renunțat la actorie și au ales să își construiască o carieră în domeniul modei, lucrând pentru un brand de lux celebru. Deși au apus zilele în care cele două erau apăreau în seriale și filme, nostaligicii încă își amintesc cu plăcere de acea vreme, însă nu și surorile Olsen. 

Citește și: Unora nu le priește succesul la Hollywood. Ce i-a făcut pe actorii copii celebri din anii 90 să renunțe la o carieră promițătoare 

image

Ce le deranjează pe surorile Olsen? 

Recent, Mary-Kate și Ashley Olsen au acordat un interviu pentru publicația britanică „Financial Times”, unde au vorbit despre succesul de care se bucură acum în modă. Ele au povestit că le place ceea ce fac și încearcă să își țină viața personală departe de mass-media. De asemenea, Mary-Kate a ținut să precizeze că este deranjată de apelativele care cândva le-au făcut celebre, respectiv: „gemenele Olsen”, „gemenele” sau „fetele”: „Avem 37 de ani. Am avut vieți mai interesante. Acum lucrăm împreună. Avem afaceri. Câte femei sunt strigate fetele atunci când proiectează? De aici vine și dezamăgirea.” 

Citește și: Mary-Kate Olsen dată afară de soțul ei, Olivier Sarkozy 

Mary-Kate și Ashley Olsen au devenit cunoscute pe când aveau doar nouă luni de zile, odată cu apariția în serialul „Full House”, când împreună au jucat-o pe Michelle Tanner. Potrivit „Cosmopolitan”, ele erau plătite pe episod cu suma de 9.000 de dolari, care a crescut ulterior la 25.000 de dolari pe episod și apoi la 80.000 de dolari. Fiind plăcute de public, cele două au rămas în serial opt ani, urmând apoi alte roluri impotrante. Ultimul film în care au jucat a fost „New York Minute” din anul 2004. În prezent, averea celor două este estimată la 500 de milioane de dolari, bani pe care i-au câștigat din actorie, modă și afaceri.  

Sursă foto: Shutterstock Recente

Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg