De ce sunt dezamăgite Mary-Kate și Ashley Olsen, gemenele care au făcut furori la Hollywood

Mary-Kate și Ashley Olsen au devenit cunoscute pe vremea când nici măcar nu împliniseră 1 an, devenind vedetele serialelor și filmelor cu copii și adolescenți. În ciuda succesului, surorile se declară astăzi dezamăgite de perioada în care erau în atenția publicului larg. 

image

Surorile Mary-Kate și Ashley Olsen, în vârstă de 37 de ani, s-au retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor. Ele au renunțat la actorie și au ales să își construiască o carieră în domeniul modei, lucrând pentru un brand de lux celebru. Deși au apus zilele în care cele două erau apăreau în seriale și filme, nostaligicii încă își amintesc cu plăcere de acea vreme, însă nu și surorile Olsen. 

Citește și: Unora nu le priește succesul la Hollywood. Ce i-a făcut pe actorii copii celebri din anii 90 să renunțe la o carieră promițătoare 

image

Ce le deranjează pe surorile Olsen? 

Recent, Mary-Kate și Ashley Olsen au acordat un interviu pentru publicația britanică „Financial Times”, unde au vorbit despre succesul de care se bucură acum în modă. Ele au povestit că le place ceea ce fac și încearcă să își țină viața personală departe de mass-media. De asemenea, Mary-Kate a ținut să precizeze că este deranjată de apelativele care cândva le-au făcut celebre, respectiv: „gemenele Olsen”, „gemenele” sau „fetele”: „Avem 37 de ani. Am avut vieți mai interesante. Acum lucrăm împreună. Avem afaceri. Câte femei sunt strigate fetele atunci când proiectează? De aici vine și dezamăgirea.” 

Citește și: Mary-Kate Olsen dată afară de soțul ei, Olivier Sarkozy 

Mary-Kate și Ashley Olsen au devenit cunoscute pe când aveau doar nouă luni de zile, odată cu apariția în serialul „Full House”, când împreună au jucat-o pe Michelle Tanner. Potrivit „Cosmopolitan”, ele erau plătite pe episod cu suma de 9.000 de dolari, care a crescut ulterior la 25.000 de dolari pe episod și apoi la 80.000 de dolari. Fiind plăcute de public, cele două au rămas în serial opt ani, urmând apoi alte roluri impotrante. Ultimul film în care au jucat a fost „New York Minute” din anul 2004. În prezent, averea celor două este estimată la 500 de milioane de dolari, bani pe care i-au câștigat din actorie, modă și afaceri.  

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg