Cât de greu i-a fost lui Tom Conti să îl joace pe Albert Einstein în „Oppenheimer‟: „Un lucru groaznic‟

Tom Conti, actorul care l-a jucat pe Albert Einstein în filmul „Oppenheimer‟, a făcut dezvăluiri despre acest rol. Deși are ani de experiență, pelicula nu a fost lipsită de provocări! Prin ce a trecut?

image

Lansat în urmă cu un an, filmul „Oppenheimer‟ spune povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer, cunoscut drept omul care a inventat bomba atomică. În peliculă, apare și omul de știință Albert Einstein, care s-a intersectat în timpul vieții cu Oppenheimer și ar fi legat o relație de prietenie și colaborare cu acesta. Cel din urmă a fost interpretat de actorul Tom Coni, iar, potrivit lui, interpretarea savantului nu a fost ușoară!

Tom Coni: „Cinci zile nu mi-am spălat părul” 

Deși a avut o apariție scurtă pe marile ecrane, Tom Coni, în vârstă de 82 de ani, și-dat toată silința pentru a-l interpreta cu profesionalism pe Albert Einstein. Înainte să pășească pe platourile de filmare, Tom Conti l-a studiat foarte mult pe savant, însă i-a fost greu să-i mimeze vocea:

„Am primit o biografie despre Einstein și i-am studiat viața. Am vrut să îi fac vocea corectă, însă am descoperit ceva extraordinar, și anume că nu există niciun film cu Einstein care să aibă sunet. Sinugra piesă pe care am găsit-o, este o înregistrare cu el în care spune: «sunt de acord», așa că am fost nevoit să îi «construiesc» vocea din această piesă”.

Citește și: Doar o migdală pe zi! Dieta extremă a lui Cilliam Murphy pentru filmul „Oppenheimer‟ 

Totuși, aceasta nu a fost cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o actorul, ci purtarea părului creț și celebra mustață: 

„(Einstein) avea o mustață mare și îngrozitoare. Chiar nu știu cum poate cineva să poarte mustață. Ai supă în ea, sos de spaghete, totul se lipește de mustață. Este un lucru groaznic! Ar fi trebuit să vă arăt fotografii. Apoi, următoarea provocare a fost părul. În prima zi, m-am așezat pe scaunul de machiaj la ora 5 dimineața, pentru că trebuiau să-l coafeze, să-l modeleze. A durat o veșnicie! Așa că, la sfârșitul zilei, când m-au dus să-l spăl, le-am spus să îl lăsăm nespălat. Așa că nu mi-am spălat părul timp de cinci zile ca să nu mai fiu nevoit să trec prin aceste lucruri în fiecare zi.” 

Nici măcar după terminarea filmărilor nu s-au încheiat provocările pentru actor, deoarece i s-a spus să își lase mustața în cazul în care va fi nevoit să mai filmeze o scenă:

„Au vrut să o păstrez mult timp. Le-am tot trimis e-mailuri și i-am rugat să îmi dau jos nenorocita de mustață. Ei îmi spuneau că trebuie să mai stau cu ea, așa că m-am gândit că este ridicol și m-am bărbierit. Le-am spus că dacă mă vor din nou cu mustață, trebuie să o lipească la loc”, a povestit actorul. 

Vezi și: Scrisoarea lui Einstein despre extratereștrii: „Acei oameni au văzut ceva”

În cele din urmă, Tom Coni a fost mulțumit de interpretarea lui: „Cred că este un film, cu adevărat, important. Unii oameni mi-au spus că este cel mai important film pe care l-au văzut vreodată”, a spus actorul, care a mărturisit, de asemenea, că primește adesea scrisori de la fani pentru a le semna, dar și chiloți: „Primul lucru pe care îți vine să faci este să râzi, dar mă flatează”, a spus el. 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg